Megvan a Gods & Monsters új neve?

A már több mint egy éve bejelentett – és még mindig fejlesztés alatt álló – Gods & Monsters új nevet fog kapni a Ubisofttól; ezt pedig talán meg is találtuk.

A tajvani digitális játékbesoroló bizottság egy Immortals: Fenyx Rising nevű játékot értékelt PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re. Nem véletlenül gondoljuk úgy, hogy ez nem egy új játék, ugyanis a 2019 júniusában bejelentett Gods & Monsters (ami egy könyvbe illő kalandjátékként lett jellemezve) főszereplője Fenyx. Amikor pedig júniusban kiszivárgott a Ubisoft egyik következő játékának Google Stadiás buildje, ott egyrészt megerősítette a francia kiadó, hogy az ott már több mint egy éves verzió volt, másrészt pedig hozzátették, hogy a játék a nyár folyamán egy új név alatt fog debütálni.

Nos, a nyári gondolatmenet már nem fog megtörténni – elvégre augusztus utolsó napján járunk, és kizárt, hogy a Ubisoft csak úgy, a semmiből előhúzza a bejelentést… -, a név megváltozása pedig igen. Úgyhogy a franciákat megint lebuktatta a sajtó (mondjuk a Ubisoft mostanában a szexuális zaklatások miatt amúgy is ritkuló gárdájú és emiatt is a figyelem középpontjában van; több nagyobb emberük is lelépett tőlük, vagy ki lett rúgva onnan – erre példa mondjuk Ashraf Ismail, az Assassin’s Creed: Valhalla korábbi rendezője…).

Úgyhogy ezzel a fejünkben érdemes a második Ubisoft Forwardon várni az új nevet, játékmenetet, ilyesmit – a francia kiadó E3-helyettesítőnek indult műsora valamikor szeptemberben lesz, és itt már nem lesz apelláta; reagálniuk kell a cégen belüli problémákra, ami a nyár egyik komolyabb témája volt, mi pedig alig győztük nyomon követni a történéseket.

Az Immortals: Fenyx Rising PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re készül, de ne zárjuk ki a PlayStation 5 és az Xbox Series X verziót sem, mert azt is megerősítették. A Ubisoft ugyanis kb. mindegyik bejelentett játéka cross-gen lesz a következő fél-egy évben, 2021 őszétől kezdve pedig ki tudja…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu