Song of Horror: a pszichológiai horror konzolokra jön [VIDEO]

A Gamescom-on jelentették be, hogy néhány hónappal a PC-verzió után októberben konzolokra is megjelenik a Song of Horror.

 

Ez a 2020-as év már önmagában is eléggé félelmetes volt, de egy kis extra rettegés sosem árt, nem igaz? A valósággal ellentétben a Song of Horror-ban, a Raiser Games és a Protocol Games játékában szórakoztatóan köszönt be a horror az életünkbe, ezúttal már konzolon is: a játék október 29.-én PS4-re és Xbox One-ra jön. A játék 39.99 €-s árcímkével (~14.300 Ft) érkezik, mely összeg magába foglal minden tartalmat, amit a PC-felhasználók megkaptak eddig. A játék eddig PC-exkluzív volt.

 

 

A játék egy évvel azután jön konzolokra, hogy első két epizódja megjelent Steam-en. Ez tehát egy epizodikus játék, amely hónapok alatt fejezte be történetét, s most teljes egészében érkezik konzolokra. A játék pont Halloween környékén jön, amikor idén úgysem hagyhatjuk majd el a lakásunkat.

Hogy megünnepeljék a megjelenést, egy előzetest is bemutattak a Song of Horror-játékhoz, amely által az avatatlanok is el tudják képzelni azt a pszichológiai terrort, amelynek a játék aláveti játékosát.

A Project Zero ihlette a játékot, amelyben a The Presence (A Jelenlét) elől kell menekülnünk vagy elbújnunk, hiszen szembe nem szállhatunk vele. A megváltás felé vezető úton komplex feladványokat fogunk megoldani, hogy végül elérjük a sztori végét.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu