DOOM Eternal: The Ancient Gods: kik veszik át Mick Gordon helyét?

A DOOM, illetve a DOOM Eternal zeneszerzőjét nem fogjuk már hallani az önálló DLC-ben (DLC-kben… ugyanis most az első részre várunk).

Idén már beszámoltunk arról, hogy Mick Gordon, a feltámasztott DOOM eddigi zeneszerzője összerúgta a port az id Software-rel és a Bethesdával, ugyanis az ő munkásságát elrontották a DOOM Eternal soundtrackjében, mivel annak lekeverése során Gordon trükkjeiből több is eltűnt a rossz mastering (laikusan fogalmazva: az utómunkálatok egyike, ami során a hangzást tisztítják ki és teszik a lehető legjobbá) miatt. Ez tényleg botorság volt a Bethesda részéről (minek felbérelni egy zeneszerzőt, aki maga jobb masterelést hoz össze a zenéjéből, mint a cégen belül valaki más?), és eddig fogalmunk sem volt arról, hogy Gordon helyét ki fogja átvenni…

A Twitteren Andrew Hulshult bejelentette, hogy ő lesz a DOOM Eternal: The Ancient Gods egyik zeneszerzője. A tweetben még megemlítette, hogy csatlakozik hozzá David Levy is. Hulshult munkásságából említünk pár példát: Rise of the Triad (2013), Bombshell (2016, ez eredetileg egy Duke Nukem játék lett volna), Dusk (2018), Quake Champions (2018, társszerző: Chris Vrenna), de a Duke Nukem 3D: Reloadednek, vagy a Wrath: Aeon of Ruinnak is ő lesz az egyik zeneszerzője (társat kap Marcin Przybylowicz – Duke -, illetve Bjørn Jacobsen – Wrath – személyében). Levy pedig például a The Seed, vagy a Stardrive háttérzenéjéért volt felelős.

A DLC-ről pedig kb. egy hete ezt írtuk: „A kiadó által kiküldött jellemzés szerint a The Ancient Gods első részében egy ősi gonosz (ősi idegent?) tér magához (Khan Maykr, Icon of Sin), ugyanis a mennyben az egyensúly felborul. A DOOM világában eddig nem látott helyszíneken fog Doom Slayer ezúttal irtani. Új démonok is lesznek (új ellenféltípusok?).”

A DOOM Eternal: The Ancient Gods Part One (amihez nem fog kelleni az alapjáték!) október 20-án startol el PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és PC-n.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu