Mafia: Definitive Edition – főszerepben az újjászületett Lost Heaven városa [VIDEO]

A 2K Games igyekszik fenntartani az érdeklődést – új Mafia: Definitive Edition előzetessel mutatja be az újraalkotott Lost Heaven-t.

 

A Mafia: Definitive Edition ebben a hónapban startol, a 2K Games pedig igyekezik fenntartani az érdeklődést egy új videóval, amellyel alaposabban is szemügyre vehetjük Lost Heaven csodálatosan felújított városát. Az 1930-as évek megidézése briliáns mestermunkának tűnik, s az élményt tovább fokozza néhány remek fény- és időjáráseffekt.

De lássátok a saját szemetekkel:

 

 

Jól fest, igaz? Reméljük, hogy a játék teljesítményére sem lesz panasz, s ezúttal megússzuk a Mafia II és Mafia III bugjait is. Nem tudtál a Mafia: Definitive Edition érkezéséről?

Akkor tekintsd meg a játék hivatalos sajtóanyagát:

A Mafia bűnügyi sorozat következő része nem más, mint maga a klasszikus legelső rész – 1930-ban járunk, Lost Heaven-ben. A nulláról újjáépítve a komplett játék, amelyben ismét ellátogathatsz az első részbe, hogy ott a szesztilalom idején végig mászd a szervezett bűnözés ranglétráját. Miután dolga akad az alvilággal, a taxisofőr Tommy Angelo a halálos alvilágban találja magát. Kezdetben ugyan nehezen vesz részt a Salieri-család ügyeiben, hamarosan azonban rá kell, hogy ébredjen, hogy túl nagy a jutalom ahhoz, hogy ezt a lehetőséget elszalassza.

 

  • Játssz végig egy gengszterfilmet – Élj a szesztilalom idején gengszterként, s lépkedj fel a Mafia rangjai között.
  • Lost Heaven – Teljesen újraálmodott 1930-as évekbeli városi környezet, a két világháború között elterjedt építészeti stílussal, autókkal, kultúrával, mindazzal, amivel kapcsolatba léphetsz, amit hallhatsz és megcsodálhatsz.
  • Felújított klasszikus – Hatalmas hűséggel, nagy gonddal újra alkotva, kibővített történettel, játékmenettel, de az eredeti zenével. Ez az a Mafia amire emlékeztél, sőt, még több is annál.

 

A Mafia: Trilogy már megvásárolható PC-n (Steam-en keresztül), Xbox One-on, and PS4-en, amivel azonnal megkapjuk a Mafia II: Definitive Edition-t és a Mafia III: Definitive Edition-t. A Mafia: Definitive Edition szeptember 25.-én jelenik meg, s a Mafia: Trilogy-val akár lemezesen is kapható lesz. A sorozat összes játéka külön is megvásárolható. A Mafia: DE 40 $-ba kerül majd (~12.100 Ft), míg a Mafia II és a Mafia III 30 $-ba fájhat a játékosoknak. (~9000 Ft)

Ezzel szemben a Mafia: Trilogy 60 $ (~18.100), amivel egyértelműen a legjobb ajánlatnak tűnik.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu