The Last of Us Part II: teljesítésben is rekorder a Naughty Dog

A Naughty Dog két és fél hónapja megjelent PlayStation 4-exkluzívját a játékosok többsége végigjátszotta.

Az Ungeek tudósít arról, hogy a The Last of Us Part II-t vitték a legtöbben végig a PlayStation 4-en. Az arány 58%, és erről egy képernyőmentés is készült.

Tehát a játékosok több mint fele kitartott Ellie története mellett, és eljutott a stáblistáig. (Persze a korábban általunk taglalt Grounded vagy Permadeath módok esetében ez az arány jelentősen kisebb!) Ez pedig azért fontos, mert ha összevetjük több nagyobb PlayStation 4-es játékkal (és ide az exkluzív címek is értendőek!), akkor bizony az 58% listavezető.

Beszéljen helyettünk a lista: Final Fantasy VII Remake – 53,3%, God of War – 51,8%, Marvel’s Spider-Man – 50,7%, Uncharted: The Lost Legacy – 50,3%, Detroit: Become Human – 49%, Ghost of Tsushima – 38,2%, Horizon Zero Dawn – 34,5%, Days Gone – 34%, Death Stranding – 29,3%, Red Dead Redemption II – 28,6%.

Tehát a Square Enix JRPG-jének első része (mert azért a Final Fantasy VII Remake messze nem ért a történet végére…) trónfosztott lett, és mögötte a Sony Interactive Entertainment Santa Monica, illetve az Insomniac Games PS4-exkluzívját láthatjuk a listán. Aztán egy másik Naughty Dog-játék, egy Quantic Dream-alkotás (ami azóta kijött PC-re), a nemrég megjelent Sucker Punch-kaland, a nemrég PC portot kapó Guerrilla Games-termék, majd a SIE Bend Studio, a Kojima Productions, végül a Rockstar Games játéka van a listán. Azért a Days Gone és a Death Stranding nem lett nagy teljesítésí arányú, hát még a Red Dead Redemption második része…

De azért látható: az egyjátékos központú alkotások továbbra is nagy arányúak – és ez alátámasztja a Sony azon elképzelését, hogy továbbra is erre szeretnének koncentrálni. A PlayStation 5 is talán felmutat majd egy ilyen teljesítési arányú játékot (ami nagy eséllyel exkluzív is lesz).

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu