Xbox Series-nyitócím lesz a Watch Dogs: Legion

Most már nem kell megkülönböztetni a két modellt… az Xbox Series nyitócímeinek egyike lesz a harmadik Watch Dogs-játék.

A Ubisoft a Twitteren (is) közölte, hogy a Watch Dogs: Legion november 10-étől lesz kapható az Xbox Series X-en és az Xbox Series S-en. Miért? Mert ekkortól vásárolhatjuk meg a Microsoft next-gen konzoljának mind a két variánsát. Aki pedig arra kérdezne rá, hogy mi a helyzet a PlayStation 5-ös megjelenéssel: fogalmunk sincs; a Sony még mindig nem mondta be, hogy mikortól is lesz kapható a PS5, illetve az ár sem tisztázott még, miközben a Microsoft már mind a két modellnél elárulta ezt. (Röviden: az Xbox Series X 500 dollár lesz, az Xbox Series S pedig 300. Forintban, euróról átszámítva, haszonkulccsal és egyébbel ez minimum 190 ezer, illetve kb. 115 ezer forint lesz.)

Aki PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra veszi meg a Londonban játszódó Watch Dogs: Legiont (ezért is linkeltük a Watch Dogs Egyesült Királyságnak szánt Twitter-fiókját… tudjuk, fekete humor), ingyenesen frissíthet a PlayStation 5-ös, Xbox Series X-es verzióra. Itt azért ne felejtsük el, hogy a kurrens-gen verzió hamarabb eljut a boltokba, ugyanis korábban már bejelentette a francia kiadó, hogy a Watch Dogs: Legion október 29-étől lesz kapható PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián, illetve PC-n (ezen belül is UPlayen, illetve Epic Games Store-on; a kiadótól megszokott módon Denuvo DRM-mel, és talán kötelező internetkapcsolattal is).

A Watch Dogs: Legion Londonban játszódik, és a Legion a címben teljesen direkt van: bárkit az ellenállásunkba szervezhetünk, így a légiónkkal visszaszerezhetjük az embereknek a várost, és ehhez hackelhetünk is itt-ott, a franchise stílusának megfelelő módon. A terrortámadásokért a DedSecet vádolják, és az közel is van a megszűnéshez, így nekünk kell újjáépítenünk azt, hogy a totalitárius hatalmat sikeresen meg tudjuk buktatni.

Persze még kérdéses, hogy megéri-e várni két plusz hetet a játék next-gen verziójára.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu