Élőszereplős videót kapott Crash Bandicoot Japánban [VIDEO]

Arrafelé ez már trendi, így nem csoda, hogy a Crash Bandicoot 4: It’s About Time esetében is ilyet kapott a nadrágos doboztörő erszényes.

És amúgy ezzel a videóval az Activision Blizzard meg is erősítette, hogy Japánban két Crash Bandicoot 4 lesz. Az előző mondat nem elírás volt: az először PS2-re, majd Xboxra és Nintendo GameCube-ra megjelent Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex arrafelé négyes számozást kapott (ahogy a Super Mario World is Super Mario Bros. 4 volt a Super Famicomon), és eddig kétkedtünk, hogy mi is lehet a japán elnevezés… de mivel látjuk a japán címet (az alcím itt a multiverzumra utal…), már nincs miért.

A videó címe Crash Bannjikyuusu, és itt a második szó japánul azt is jelentheti, hogy „az út vége”, vagy azt is, hogy „mindennek vége van”. A dallam pedig a rajongóknak ismerős lehet, ugyanis a dal maga odaát Crash főcímdala lett. Pedig eredetileg az amúgy csak egy reklámhoz készült, de annyira fülbemászó kompozíció volt, hogy aztán a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back-től kezdve a főcímképernyőkön is hallható volt. Crash kinézete pedig Japánban kicsit más, mint a nyugaton, így abba nincs miért belekötnünk.

Szeptember 16-án megjelenik a Crash Bandicoot 4: It’s About Time előrendelőknek járó demója, amiben két pályát próbálhatunk ki. Crash mellett arknemezise, Dr. Neo Cortex is játszható karakter lesz. A Kupuna-Wa maszkkal az időt irányíthatjuk, míg a Lani-Loi névre hallgató kvantummaszkkal az objektumokat tüntethetjük el (vagy hozhatjuk vissza). Csak a játék megjelenéséig lesz elérhető.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time bolti kiadása pedig október másodikától lesz elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de gyanítjuk, hogy a Toys For Bob munkássága a Nintendo Switch-re is ellátogat, és mivel az Activision Blizzardról beszélünk, a PC-t sem fogják kihagyni… de esélyes, hogy 2021 őszéig várni kell a PC/Switch átiratra. Addig is hallgassuk a japán dalt, tényleg kellemes lett – illik a stílushoz.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu