Call of Duty: Black Ops Cold War: hosszú és akciódús játékmenet-videó! [VIDEO]

A kampány első küldetéséből, a jól ismert Alex Mason bőrébe bújva veszünk részt egy igazi dinamikus, őrületes Michael Bay-típusú akciójelenetben.

A Call of Duty: Black Ops Cold War kampányában igazán is akciódús és filmszerű jelenetekben lesz részünk. A hidegháború kellős közepébe, az 1980-as évekbe kerülünk vissza a Black Ops Cold War pedig a PlayStation 5-ös játékbemutatón kapott egy igazán hajmeresztő játékmenet-videót, amelyben a kampány első küldetésének egy jelenetében vehetünk részt.

A Sony információi alapján szerint ez a Nowhere Left to Run nevű indítóküldetés, és a videó, amit láthattunk, csak az első nagy pályának csak egy részletét mutatja be. Nyilván, a játékmenet-videó a PS5-verzió alapján készült, és amúgy az események Törökország északi partjainál, a Trabzon Airfielden játszódnak. A CIA-s Alex Mason, Frank Woods és egy Russel Adler nevű fickó üldözik a menekülő Arasht, aki egy rendkívül fontos célpont.

A Sony információi szerint a ray-tracing miatt igazán teszi realisztikusak a Black Ops Cold War fény-árnyék viszonyai, és a DualSense kontrollernek köszönhetően konkrétan minden akciót és robbanást a saját bőrünkön is érezni fogunk.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg minden nagy platformra. Ezen a hétvégén pedig a PS4-es játékosok számára jön egy exkluzív multis alfateszt, amely szeptember 18. és 20 között lesz kipróbálható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu