Megjelenési dátumot kapott két Ubisoft-játék is PlayStation 5-re

Az egyikük nyitócímként lesz elérhető, ám a másik játék egy kicsivel később fog csak a boltokba eljutni.

A Ubisoft Store-on láthatjuk, hogy az Assassin’s Creed-sorozat új tagja, az Assassin’s Creed: Valhalla (aminek új rendezőjét nem ismerjük, miután Ashraf Ismail, az előző rendezőt a szexuális zaklatások miatt megindított Ubisofton belüli nyomozás után kirúgták a Ubisofttól!) november tizenkettedikétől lesz kapható a Sony next-gen konzolján. Európában ez értelemszerűen november 19-e lesz, ugyanis a PlayStation 5 Standard Edition és az állítólag kisebb példányszámban gyártott PlayStation 5 Digital Edition is csak egy héttel az amerikai rajt után jut el a vén Európába.

Szintén a Ubisoft Store-on találhatjuk a Watch Dogs-sorozat harmadik részének, a Watch Dogs: Legionnak PlayStation 5-ös megjelenési dátumát. Ez november 24-e lesz. Ez azért is furcsa, mert az Xbox Series párosra nyitócím lesz, így ott már november 10-étől elérhetővé válik a londoni hackelés.

A Watch Dogs: Legion amúgy Aiden Pearce karakterét is elhozza majd a megjelenés után egy DLC-ben, erről másfél hete ezt írtuk: „A Watch Dogs: Legion is bővülni fog a megjelenése után, ugyanis mostanában az a divat, hogy emiatt félkészen adunk ki AAA-játékokat (tisztelet a kivételnek), majd aztán idővel patchelgetjük, bővítgetjük. Így tesz a Ubisoft is: Aiden Pearce, az első Watch Dogs főszereplője vissza fog térni, mégpedig játszható karakterként. Egy külön történetszála is lesz… és a francia kiadó a pénzmohóságához hűen a sajtóközleményben ezután azonnal felhozta a Season Passt, vagy a játék Gold, Ultimate és gyűjtői kiadását, mert azzal plusz költség nélkül megkapjuk ezt az extrát is.

A történetkieg két történetfonallal, extra DedSec-küldetésekkel, Aidenen kívül három egyedi hőssel, illetve a Watch Dogs: Complete Editionnel támad. (Azaz a DLC-hez megkapjuk a hat éve, több halasztás után megjelent játékot is, ami messze nem úgy nézett ki, mint a megjelenés előtt. A Ubisoft-downgrade néhány éve erősen megfigyelhető volt.) További részleteket a DLC-ről a következő néhány hét során fognak közölni. Lesznek ingyenes tartalmak is játszható karakterekkel, online tartalmakkal (=kötelező internetkapcsolat?), új játékmódokkal és küldetésekkel.” A másik ottani bejelentésről itt nem emlékezünk ismét meg.

Csak ne legyen abból a Ubisoftnak baja, hogy két hét alatt két nyílt világú AAA (mondhatni Ubisoft-formulájú…) játékot ad ki…

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu