Ekkorát fejlődött a Cyberpunk 2077 2018 óta! [VIDEO]

A Tokyo Game Show során a japánok is megtekinthették a Cyberpunk 2077-et – méghozzá japán szinkronnal – és az ott látható videót hasonlította össze egy Reddit-felhasználó.

Közel hatvan percet láthattak az ázsiai ország gamerei a Cyberpunk 2077-ből és bár a legtöbb bemutatott jelenet régebbről köszön vissza, ugyanakkor az egyik itt látható levetített jelenet ezúttal egész más szempontból érdekes. Egy olyan részletet láthatunk itt ugyanis, ahol a játék főszereplője, V a Maelstrom banda bázisán jelenik meg és pont ezt a részt mutatta meg a lengyel fejlesztőcsapat még 2018-ban a legelső, hosszabb 2018-as játékmenet-videojában.

És hogy ez akkor mitől is érdekes? Nos, a 2018-as és 2020-as verziót egy Reddit felhasználó egymás mellé vágta, a két felvétel közötti grafikai különbségeken pedig ily módon meg lehet figyelni, hogy mekkora iszonyatos munkát végzett a CD Projekt RED az eltelt két év alatt.

A szebb grafika mellett az új verzióban a felhasználói felület is bővült: van például minitérkép és gyorsgombok is a különféle tárgyainkhoz, továbbá a kamera már nem annyira szkriptelt.

Persze a látvány is bőven csinosodott: a karaktermodellek részletesebbek, illetve a fény szórása is lényegesen realisztikusabbá vált: a színek változatosabbak, élénkebbek, a textúrák részletesebbek.

A Cyberpunk 2077 többszörös elhalasztása tehát úgy tűnik, megérte: más játékokkal ellentétben, amelyeknél sokszor downgrade észlelhető, itt ténylegesen szépült a játék. Amit már nem láthatunk ennyire részletesen, az a pályadesign, de fejlesztők azt ígérik, hogy emiatt sem kell aggódnunk, mert ezen a téren is sokat dolgoztak.

Nincs más hátra tehát, hogy keserves sóhajjal a naptárra ránézve megállapíthassuk, hogy az a november 19, amikor a Cyberpunk 2077 megjelenik, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 5-re még mindig milyen kegyetlenül messze van: Jelen sorok írásakor 10 nap híján két hónap. Ami pedig a nextgent illeti: a Cyberpunk 2077 természetesen PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon is elindul, viszont grafikai tuningot csak egy egyelőre nem ismert időpontban kap ezeken a masinákon. PC-n természetesen a legújabb 30-as szériájú Nvidia kártyák képességeit is kihasználja majd.

Side by side comparison to the New Japanese footage and the 2018 demo from cyberpunkgame

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu