The Last of Us Part II: megéri kivárni a Factions módot

A Naughty Dog már több mint negyed éve (hogy repül az idő…) megjelent PlayStation 4-exkluzívja bővülni fog.

Korábban a Naughty Dog azt mondta, hogy a The Last of Us Part II nem fog kapni DLC-ket… de ennek azért valamelyest ellent is mondhat az, hogy a Factions, azaz a multiplayer rész úton van, és ezzel kapcsolatban június végén még azt mondta Neil Druckmann, a játék rendezője és társírója, hogy nem véletlenül anélkül jelent meg a játék: a kampány ugyanis a stúdió számára eléggé nagy volt (az eddigi legnagyratörőbb), és a Factions mód evolúciója a The Last of Us első részében kezdődött – három évvel korábban a koncepció és az azon dolgozó csapat annyira nőtt, hogy több lett már mint egy különálló mód, de mivel mind a két elképzelést támogatni akarta a csapat, nehéz döntést hoztak, hogy ne legyen a The Last of Us Part II-ben egy online mód.

De később érzékelni fogjuk majd a stúdió online ambícióit is idővel, de nem a The Last of Us Part II részeként. A nyáron még nem döntöttek arról, hogy hol és mikor valósul is meg a tehát különállóként ígérkező online elképzelés, de a Naughty Dog Druckmann szerint ugyanúgy rajongója a módnak, ahogy a közösség is, és idővel majd részleteket közölnek róla. Druckmann most a Twitteren megköszönte a The Last of Us-napot (szeptember 26-a, eddig Outbreak Day néven futott), mert szerinte a pozitivitásunk és szeretetünk igazán inspiráló számukra, és szerinte arra a „másik dologra” megéri várni, így legyünk türelmesek. Nem nevezte nevén, de biztos, hogy a Factions módról beszél.

És itt teljesen jogosan tippelünk arra, hogy a Sony végül áttolja ezt a PlayStation 5-re: a The Last of Us Part II-ből is szinte biztos lesz next-gen újrakiadás (az első rész is először PS3-ra jött ki, aztán Remastered alcímmel PlayStation 4-re is megjelent), és akkor annak része lesz majd a multiplayer rész is.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu