Késni fog az Outriders! [VIDEO]

Cserébe viszont a People Can Fly megerősítette: cross-play és cross-platform támogatás is lesz.

A Square Enix és a People Can Fly egy sajtóközleményben tudatta velünk azt, amit korábban a játék Steam-oldala már előrejelzett: a feltehetőleg Marveles kapcsolatokkal rendelkező Outriders idén nem fog megjelenni, hanem csak jövőre! Cserébe viszont a japán kiadó hozzátette, hogy a PlayStation 4 > PlayStation 5, illetve az Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes lesz, és cross-play, cross-platform támogatásra is számíthatunk, így a PlayStation 5, az Xbox Series X, az Xbox Series S, a PC, a PlayStation 4, az Xbox One, illetve még a Google Stadia is egymáshoz kapcsolódik majd – mindegy, hogy min játszunk, nem lesz emiatt korlátozás a multiplayerben (ami azért is jó, mert ez a játék főleg két baráttal lesz jó három fős co-opban).

Jon Brooke, a Square Enix External Studios társfőnöke azt mondja, hogy örömmel jelenthetik be a teljes körű cross-play támogatást és az ingyenes next-gen frissítés lehetőségét. Szerinte ebben a rendszerben a legjobb az, hogy ha nem veszünk mihamarabb egy PlayStation 5-öt vagy egy Xbox Series X-et, nem lesz ebből baj, mert nem kell várni – az Outriders-t elég lesz egyszer megvenni, mert a next-gen kiadás ingyenes lesz számunkra, ha majd frissítünk. Fair: a koronavírus-világjárvány miatt nagy eséllyel úgy is lesz egy gazdasági visszaesés. Lee Singleton (aki pedig ugyanazt a posztot tölti be mint Brooke) azt mondja, hogy ezzel a plusz pár hónappal a lehető legjobb élményt szeretnék az Outridersben megvalósítani, és az új funkciókkal minden platformon könnyebben kezelhetővé válik majd a játék. Erre csak annyit mondunk, hogy majd meglátjuk.

Az Outriders új megjelenési dátuma február 2-a. Ekkor fog PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenni. A Google Stadia port csak egy későbbi időponttól lesz elérhető – még mi sem tudjuk, mikortól.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu