Az 505 Games bejelentette, hogy leállította az Indivisible gyártását

Nyilatkozatában az 505 Games szerint a Switch verziója kapja meg az utolsó Indivisible frissítést, így a többi platformmal azonos szinten lesz – ezt várhatóan október 13-án kapják meg a Switch tulajok – írja a VG247.

A cég hozzátette azt is, hogy az eddig kiadatlan IndieGoGo támogatói jutalmak, mint például a támogatók által létrehozott és egyéb a vendég karakterek már nem kerülnek be a játékba. Ami pedig a gyártás alatt álló Ajna-szobrocskákat illeti, (ez is egy, a támogatókat illető jutalom), az ezzel kapcsolatos információkat rövidesen megosztja a kiadó a GI.biz írása szerint.

Azok a gamerek, akik előrendelésben vásárolták meg a Switch-verzió fizikai példányát, visszatérítik a pénzüket, ugyanis a kártyák gyártása leállt és kifogytak a készletekből. (Viszont a játék Amazonon egyaránt megvásárolható.) A játék azonban nem kerül eltávolításra egyetlen digitális áruházból sem.

A játék gyártásának leállása és sok alkalmazott felmondása és a többiek elbocsátása után a Lab Zero végül is bezárta kapuit. Az alkalmazottak felmondására azután került sor, hogy Mike Zaimont vezető designert megvádolták, hogy toxikus munkakörnyezetet tartott fent a cégnél, továbbá egyéb munkahelyi visszaélésekkel és „nem megfelelő magatartással” is felelőssé tették. Zaimont először bejelentette, hogy visszalép, de miután meggondolta magát, sok alkalmazott távozott, majd a megmaradtakat végül elbocsátották, ezután zárták be végül a teljes céget.

Az Indivisible persze ettől még továbbra is elérhető PS4-en, Xbox One-on, Linux-on, Mac-en, PC-n és Nintendo Switch-en.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu