Overwatch 2: béta a BlizzCon környékén?

Az online formátumúvá alakított BlizzCon közben lehet, hogy a Blizzard megejti az új Overwatch bétáját…

A Twitteren Metro korábban már tudott több részletet is az Overwatch 2-ről, mielőtt a Blizzard bejelentette volna azt, és most olyat írt, ami a februárra kitolt BlizzCon egyik meglepetését felfedhette – olyan pletykák vannak, hogy a következő Overwatch League szezont elhalasztották áprilisig, hogy biztosan képes lehessen a Blizzard kiadni az Overwatch 2 bétáját, vagy akár magát a teljes játékot is február környékén. Ekkorra tolta ki a koronavírus-világjárvány miatt a „hóviharosok” az évente megtartott rendezvényüket.

Az Overwatch 2 legnagyobb újítása egy PvE mód lesz, és a játék második részének multiplayere össze fog kapcsolódni az első Overwatch-éval, hogy így a már több éve talpon levő játék tábora ne legyen megosztva (holott ez a játék lényegében kiütötte a Gearbox Battleborn-ját, továbbá a Boss Key Productions Lawbreakersét is). A Push játékmódban szimmetrikus pályán kell egy robot felett átvenni az irányítást, ez meg a pálya közepén lesz valahol, és ezt kell majd a másik csapat bázisa felé tolni. A robot felett pedig át lehet venni az irányítást. Aki tovább tudja tolni a robotot a másik csapat felé, nyer.

A multiplayerben lesznek új, nemzetközi helyszínek is (Göteborg, Rio de Janiero), hősökből is jön néhány újonc, és a sztoriküldetéseket maximum négyen ülhetünk pl. a Null Sector legyőzésének, hogy megtudjuk, mi állt a támadások mögött, de azért új veszélyek is várnak majd a fegyvert ragadó játékosokra.

Az Overwatch 2-t már majdnem egy éve jelentette be a Blizzard PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. De ha 2021 első hónapjaiban meg is jelenik a játék, kizárt, hogy kihagyja a PlayStation 5-öt, az Xbox Series X-et és az Xbox Series S-t. A megjelenési dátum még nem ismert, és a next-gen verziókról sem tett említést a Blizzard (ugyanez a Diablo IV-re is igaz).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu