Ghost of Tsushima folytatás? A fejlesztőcég olyan írót keres, aki ismeri a feudális Japánt

A Ghost of Tsushima hatalmas sikert aratott, a fejlesztőcsapat Sucker Punch méltán büszke rá. A júliusi debütálás után a stúdió szamurájkalandja a PlayStation történetének legsikeresebb címe lett, és a következő értékesítési listákon már elterjedt név. Most, októberben érkezett a Ghost of Tsushima: Legends, egy kooperatív multiplayer mód, amely kellemesen bővíti az alap játékélményt – ráadásul teljesen ingyen – bár úgy tűnik, hogy nem ez az utolsó dolog vár ránk ebben a nagy japán középkori kalandban.

Az IGN információi alapján a washingtoni stúdió új állásajánlatot hirdetett meg narratív írói munkára, aki a játék sztoriját írná. Azonban nem is ez a lényeg, hanem a „munkakör” leírása. A Sucker Punch által támasztott elvárások között szerepel, hogy a cég olyan embereket keres, „akik ismerik Japán feudális történelmét”, és akik „szívesen írnának a feudális Japánban játszódó történeteket”.

Az állásajánlat az elején megemlíti, hogy az a helyzet, hogy „jövőbeni projektjeinkre” keresnek olyan embert, aki „narratív tartalmakat” írna (magyarán: sztoriírót). Elég nehéz tehát nem arra gondolni, hogy a Sucker Punch folytatást akar készíteni a Tsushima Ghost-hoz. Bár az is lehetséges, hogy a csapat valamilyen extra tartalmat (DLC-t) tervez, vagy akár egy nagy spin-off-on dolgozik az Uncharted: The Forbidden Legacy és a Spider-Man Miles Morales stílusában.

Jelenleg nincs semmi megerősítve a Sucker Punch jövőbeli projektjeivel kapcsolatban, de ha ez az állásajánlat bizonyíték lehet, akkor a feudális Japán továbbra is szerepel a csapat terveiben. A Legends mód mellett a Ghost of Tsushima ebben a hónapban kapott egy frissítést, amely lehetővé teszi a kutyák simogatását és szövetségessé tételét. Hasonlóképpen megerősítették PS5-nél visszafelé kompatibilitást. A Ghost of Tsushima tesztjét itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu