Menu

A PlayStation 5-re készül több PlayStation 4-es játék is? [VIDEO]

Ha egy, már több mint öt éves játék kap egy patchet, akkor az már nem lehet véletlen.

A God of War, a God of War III Remastered és a Final Fantasy VII Remake Part 1 a minap már kapott egy patchet. Leszámítva a Square Enix még mindig el nem készült FF7 felújítását, már fel lehet azokat a szemöldököket vonni. Most hozzácsaphatjuk a listához a The Last of Us Remasteredet is.

Az Orbis Patches a PlayStation 4-es frissítések archívumaként arról tájékoztatta az oldal látogatóit, hogy a The Last of Us Remastered mellett a Left Behind DLC, továbbá az önálló Left Behind is frissítéseket kapott. Ez azért mondható figyelemreméltónak, mert ezt megelőzőleg az utolsó patch, az 1.10 több mint egy éve jelent meg. Az 1.11-es frissítés kb. 500 megabyte-os, és a patch note-ot hiába nézzük, mert ott csak a bugfixeket említik, semmi mást. De jóval több van a frissítés mögött.

A Twitteren Anthony Calabrese, egy Twitch-közvetítő azt írja, hogy a The Last of Us Remastered 1.11-es patche majdhogynem eliminálta a PlayStation 4-es töltőképernyőket, és nem csak SSD-n láthatjuk ezt a jelentősen redukált töltési időt, hanem HDD-n is. A pályák szekciói azonnal betöltődnek, és a David elleni harcban ő tizennyolc másodpercet nyert, majd azt javasolta, hogy mindenkinek látnia kell ezt a frissítést.

A lenti videón elég erősen érzékelhető is, hogy mennyivel gyorsabban betölt a Naughty Dog eredetileg PlayStation 3-re készített játékának kurrens-gen verziója, amiből az új patch miatt egy PlayStation 5-ös verziót gyanítunk (vagy legalábbis valamilyen támogatás biztosan lesz a PS5-ön). Vagy legalábbis a PlayStation 5-ösöknek szánt PlayStation Plus Collection címei esetében véljük felfedezni ezt a hirtelen frissítősdi trendet.

Legalább a régebbi játékok is kapnak valamennyi törődést, és ezt a PlayStation 4-en maradók is érzékelhetik. A kevesebb töltési idő több játékidőt eredményez, ezt nem is érdemes firtatni.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu