A Cyberpunk 2077 ismét késik! A CD Projekt magyarázkodik és elnézést kér a rajongóitól

A The Witcher szerzői a játék 9 különböző platformon történő kiadásának kihívásaival magyarázzák az újabb késést.

Hiába ígérték, hogy nem lesz további késés, hiába arany már a játék, de a CD Projekt mégiscsak a Twitteren, nemrég közölte, hogy a Cyberpunk 2077 ismét késik. Ezúttal összesen 21 nappal tolták el az új megjelenést az idei év (legalábbis remélhetően) következő december 10-ére.

A lengyel cég tweetjében először bocsánatot kér a kialakult helyzetért, hiszen már jól tudjuk, hogy a játék első bejelentése óta rengetegszer késett. Ezúttal az az oka, hogy a premier néhány hétre elhalasztásra került, hogy különböző platformok gyártásának kilenc különböző változatán dolgoznak, ami még jobban növeli alkalmazottaik munkaterhelését.

A fejlesztők szerint szükségük van erre az időre, hogy „a lehető legjobb élményt nyújtsák” majd a játékban. Azt is hozzátették, hogy igazából irreális elvárás, hogy 21 nap alatt túl sok változtatást eszközöljenek egy ilyen összetett és nagy játékban, de azt mondják, hogy szükségük van erre az időre, hogy a lehető legjobb élményt kínálják Cyberpunk 2077 játékosai számára.

Emellett azt is megértik, hogy most majd sok rajongó iszonyúan csalódott lesz, hiszen már egyszer bejelentették, hogy a játék arany fázisba került, hozzátéve, hogy több késés többet nem lesz. A CD Projekt ugyanakkor ebben az időszakban sem hagyta abba a munkát, és új játékelemeket és fejlesztéseket tettek hozzá a játékhoz, olyan kiegészítésekkel, amelyek a day one patch-en keresztül lesznek elérhetőek.

Tehát, a Cyberpunk 2077 új (végső?) megjelenési dátuma december 10.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu