Nintendo Switch-re jött a Control, úton a Hitman 3 is! [VIDEO]

A Nintendo hordozható platformja az egyik játékot már meg is kapta, a másik pedig még értelemszerűen készül.

Korábban már láthattuk Japánban, hogy például a Resident Evil 7, vagy az Assassin’s Creed: Origins felhőben futó verziót kapott Nintendo Switch-re. Ezek a verziók a nyugati régiókban végül nem kaptak lábra, de most a nagy N megfordult az autópályán, és padlógázzal felénk tart: teljesen váratlanul ért minket, hogy a Control Ultimate Edition – Cloud Version már el is érhető a Switch-re (ráadásul ingyen kipróbálhatjuk tesztelni, hogy mennyire stabil)! Thomas Puha, a Remedy Entertainment kommunikációs igazgatója a Twitteren még hozzátette, hogy ha ez nem lenne eléggé nagy meglepetés, akkor még választhatunk a 60 FPS frame rate vagy a ray tracinges 30 FPS-en futó játékmenet között! Ez igen…

Az IO Interactive is beszállt a buliba: ők viszont egy, még meg nem jelent játék esetében jelentettek be egy felhőben futó kiadást. A Hitman III ugyanis szintén ilyen formátumban lesz elérhető majd a Nintendo Switch-en, mert a 47-es ügynöknek a zongorahúr elég a buszon ülve is. Bár még nem tudjuk, hogy mikortól játszhatjuk első alkalommal a Nintendo Switch-en a Hitman-sorozat egyik részét, nem számítottunk arra, hogy az Assassination Trilogy (magyarul a Bérgyilkosság-trilógia) utolsó felvonása beugrik a Nintendo amúgy nagyon is sikeres platformjára.

A Control Ultimate Edition jelenleg már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (Steam, Epic Games Store), ami amúgy kötelező az ingyenes next-gen frissítéshez. A PlayStation 5-ös és Xbox Series-es kiadás valamikor az év végén jön (nem tudjuk még, hogy mikor). A Hitman III pedig január 20-ától lesz elérhető PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként – az IO Interactive maga adja ki a játékot, és emiatt talán megszorultak anyagilag…), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, és valamikor 2021-ben Nintendo Switch-re is.

Ők lehetnek az első nyugati felhőfecskék a Nintendo Switchen?

Forrás: Gematsu, Gematsu, Twitter

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu