Crytek gigaszivárgás: további Crysis-remasterek, új Ryse… új Crysis?

A Crytek (is) pórul járt a múlt héten – a szivárgások egyik célpontja ugyanis pont ez a cég volt.

A múlt héten két cégtől szivárgott ki egy kevés (?!) adat. Úgy 700 gigabyte-nyi. A Ubisoft és a Crytek is célpont volt, és most az utóbbival foglalkozunk. A Crytekről a Twitteren posztoltak nem is keveset. A kiszivárgott, belsős dokumentumok megemlítenek néhány érdekességet: Crysis Next, Crysis VR, Hunt Mobile, Ryse Next, Robinson 2. Szóval folytatást terveznek a Crysisból, a Ryse-ból és a Robinsonból, mobilos átiraton gondolkodnak a Hunt Showdownból, és a Crysis esetében virtuális valóságos kiadást terveznek.

A Crysis Next esetében egy free-to-play játékról beszélhetünk, és aki itt most a battle royale műfajra gondol, abszolút telibe találta: igen, a Crytek ezen gondolkodik, ahol többszáz játékos esik egymásnak a gyorsnak nevezett harcokban. Testre szabhatjuk a karakterünket, a nanoruha képességeit adaptívnak, hozzánk igazodónak tervezik, és a látványt is erősnek tervezik. Egy beszippantó világot akar a Crytek, ami a legjobb közvetítéses élményt biztosítaná (tehát echte eSport/Twitch közösségre tervezhetik a Crysis Nextet…). Szerintük a Crysis IP-jében minden ott van, ami egyedivé tehetné ezt a battle royale játékot (játékmenet, stílus, környezet, nagy gyártási költségek).

Sajnos a többi játékról ilyen részleteket nem tudunk, de úgy tűnik, hogy a Crytek tervez a másik két Crysis felújított újrakiadásával. Egy másik tweet szerint februárban jött volnaki a Crysis Remastered, de mivel ezt elhalasztották, a menetrend is csúszik: augusztusban jött volna ki a Crysis 2 újrakiadása, majd 2021 februárjára tervezték a harmadikat… végül pedig 2021 májusában adták volna ki a Crysis Collectiont, ami valószínűleg a Crysis első három részének remasterelt verzióját tartalmazta volna. Feltehetőleg multiplayer nélkül, de ki tudja, ez tippelgetés.

Tény, mindez nem hivatalos, és ez csak egy nagy kiszivárgás révén tudódott ki (ahogy a Watch Dogs: Legion forráskódja is…), úgy tűnik, hogy a Cryteknek vannak ötletei, és akár csak idő kérdése, mielőtt a Yerli testvérek bejelentik…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu