Menu

Resident Evil Village: ennyit tud majd a PlayStation 5 verzió

Végre kiderült, hogy mire lesz képes a következő Resident Evil játék. Az előzetes információk alapján nem kell majd panaszkodnunk…

A Resident Evil 4 után ismét vidékre került a valamikor jövőre megjelenő Resident Evil nyolcadik számszerűsített részében, a Village-ben, amely az eddig információk alapján igencsak ütősen és félelmetesen néz ki. Mivel a játék igazi nextgen alkotás lesz, tehát PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is tiszteletét teszi, vagyis újgenerációs cím lesz, így eddig nem volt még világos, hogy mire képes majd ezeken a platformokon. A játék hivatalos PlayStation adatlapján már kiderült, hogy mire lesz képes a masina.

A Resident Evil 8 először is ki fogja használni a konzol ray tracing-képességét, és dinamikus 4K-felbontást, továbbá HDR-t is  kínál – magyarán a Demon’s Souls típusú blamákat elkerül. Nyilván, emellett a PS5 SSD-jének köszönhetően a pályák betöltési ideje minimális lesz, továbbá a DualSense-kontroller haptikus visszacsatolását és adaptív ravaszait kihasználja majd a Resident Evil Village. Ez utóbbiakat leginkább a fegyverek tartása és elsütésük alkalmával fogjuk érzékelni. Végül, a hangok is kényeztetik majd érzékszerveinket: a Tempest 3D AudioTech biztosítja, hogy a megfelelő fejhallgatóval a hanghatások is valószerűek legyenek. Tehát mindent a maximális borzongásért!

A Resident Evil Village az eddig tervek alapján 2021-ben jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, és ne lepődjünk meg, ha a legelső Resi-játék hőse, Chris Redfield ezúttal nem jófiúként tér vissza. Jön amúgy egy filmreboot is, ennek nemrég tisztázódott szereposztásáról itt olvashattok.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu