Medal of Honor: Above and Beyond: hatalmas hely kell neki a telepítés során! [VIDEO]

A Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Black Ops Cold War párosát is felül múlhatja a Respawn következő játéka.

Az Oculus Studios egyik producere a Redditen közölte, hogy a virtuális valóságban játszódó Medal of Honorhoz kell majd egy izmosabb gép, de gyengébb masinán is játszhatjuk. Főleg a CPU-ra fog támaszkodni a Respawn alkotása, de a gyengébb procik miatt szaggatások lehetnek. Az ajánlott gépigény a játék mérete (skálája) miatt magas, mert mindent a kijelzőre tettek a fejlesztők, hogy ezzel a virtuális valóság új szintre léphessen. Az ajánlott processzor egy Intel Core i7-9700K (vagy ennek AMD-s megfelelője, mondjuk egy Ryzen 7 3700X), 16 GB DDR4-es RAM, illetve egy NVidia GeForce RTX 2080-as videókártya. Szóval eléggé komoly hardver kell.

A producer (Oculus-Mdoran felhasználónéven fut) szerint nehéz előrejelezni, hogy a sztorimód teljesítéséhez mennyi idő kell. Szerinte 10-12 óra, ha végigjátszunk mindent offline (kampány, gauntletek, survival), de az utóbbi kettőt érdemes újrajátszani. A survivalt (túlélő módot) egy barátunkkal is játszhatjuk, de a játékmenethez használható módosítók nem lesznek jelen, a többi helyet meg feltölthetjük botokkal. Kizárólag egyjátékos élményként tervezte ezt a Respawn. A gyűjthető tárgyakkal díjakat szerezhetünk, és szerinte a galéria tartalma önmagában több óra. Ezeken felül a Quartermaster és a multiplayer is ott van – az achievementek kimaxolásához elég sok idő kell, mert szerinte van pár igazán őrült elvárás.

De térjünk vissza erre a helyigényre. Nos, a telepítés során 340 GB fog kelleni a Medal of Honor: Above and Beyondnak. Azt a számot nem írtuk el: háromszáznegyven gigabájt. És egy NVMe SSD-t javasolnak. Persze a feltelepített játék nem lesz akkora – ez „mindössze“ 170 GB lesz, de azért az is jóval nagyobb mint mondjuk a Cyberpunk 2077! (Vagy a Microsoft Flight Simulator – 1:1, valódi méretarányú Földdel is csak 127 GB…)

A Medal of Honor: Above and Beyond december 11-én indul el PC-n, de ehhez kelleni fog egy VR headset is (HTC Vive, Valve Index, Oculus Rift…). A lenti videókat a producertől vettük át, mert ő tette ezeket közzé.

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu