Cyberpunk 2077: nem kivételezik a CD Projekt RED-del egyik konzolgyártó sem

Sem a Microsoft, sem a Sony nem nagyon hajlandó mindenkinek visszaadni a Cyberpunk 2077-re költött pénzmennyiséget.

A Cyberpunk 2077 kálváriája egy hete tart. Bughalmazok itt, trehány kurrens-gen konzolos teljesítmény ott, bocsánatkérés és meglepően korrekt next-gen konzolos performansz emitt (igaz, a next-gen patch még meg sem jelent) – és a történetnek még messze nincsen vége. A ResetEra fórumon arról beszélnek a felhasználók, hogy nem kaptak pénzvisszatérítést, ha digitálisan (PlayStation Store, Microsoft Store) vásárolták meg a CD Projekt RED új játékát.

A Sony és a Microsoft digitális hálózatán történt vásárlások esetében bizonyítanunk kell, hogy a játék egyáltalán el sem indul, vagy nem működik megfelelően – ebben az esetben a két cég visszaadja a játék árát, viszont ha csak bugos, glitches alkotásról beszélünk, ami ennek ellenére is játszható produktum, akkor hiába próbálkozunk. Talán pont emiatt tisztázta a lengyel cég egy befektetői konferenciahívásban az ezzel kapcsolatos kijelentésüket.

A lengyelek nem arra bátorítják az elégedetlen játékosokat, hogy elálljanak a Cyberpunk 2077 vételétől. Inkább abban bíznak, hogy kapnak egy esélyt a játék kijavítására az alap PlayStation 4-en és Xbox One-on (ugyanis pont ezeken csapnivaló a belső nézetes RPG). A múlt héten már kiadtak egy javítást (1.04-es patch), még egy jön a hét folyamán, de ott a pénzvisszatérítés lehetősége, mondja Marcin Iwinski, a cég vezérigazgatója.

Mical Nowakowski, az üzleti fejlesztésekért felelős senior alelnök pedig hozzátette, hogy a Sony-nak és a Microsoftnak is vannak visszatérítési szabályzatai a digitális felületeiken, akármiről is számolnak be egyes felhasználók. Ezek a szabályok mindig is érvényben voltak, és velük nem kivételez egyik cég sem, de lehet igényelni a játék árát, és emailt is lehet írni nekik hétfőig, mert utána szabadságra mennek.

Úgyhogy akinek alap PlayStation 4 vagy Xbox One van a TV-je alatt (vagy a PC-je nem olyan kiemelkedően friss), ne számítson kiemelkedően megfelelő teljesítményre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu