Sci-fi horrort készít az egykori Little Nightmares fejlesztőcsapat

Az új fejlesztő stúdió: a Section 9. Interactive kiadta néhány rövid videóját a közelgő projektjükről, amely egy „sci-fi akció-kaland PC-re és a következő generációs konzolokra”. A Section 9. Interactive a svédországi Malmőben található, és olyan ex-Tarsier Studios fejlesztőkből áll, akik a Little Nightmares -en és a közelgő Little Nightmares 2-őn dolgoztak, illetve a PS VITA-ra készült LittleBigPlanet-jén is.

A Little Nightmares és annak folytatása – amely február 21-én jelenik meg – stílusos, sötét hangulatú lopakodó-horror platformer, amelynek hangulata Tim Burton filmjeit idézi. A Section 9. Interactive fejlesztői meg nem nevezett játéka is stilizált, de sokkal inkább hasonlít az Alien sorozatra, meg a Dead Space-re, illetve némi BioShock beütése is van. Nem sokat tudunk még a játékról, de ez egyfajta akció-kaland, izometrikus lövöldözős, és túlélő-horror elemekkel nyakon öntve.

Az animált gifekben a meg nem nevezett, biológiai veszélyekkel járó űrruhát viselő főszereplő lövöldöz különféle alienekre és félregurul elölük, elkerülve támadásaikat. A Section 9. Interactive interaktív honlapján kicsit többet olvashattok a cégről. Magáról az új játékról – az alábbi animációkon túl – nem sokat tudni… Nektek mi a véleményetek róla? Írjátok meg a kommentekben!

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu