BREAKING! Új Indiana Jones videójáték a láthatáron! [VIDEO]

A Bethesda jelentette be az új Indiana Jones játékot, és már itt is van az első teaser! A játékot a MachineGames fejleszti.

Itt az ideje, hogy ismét felkapd a kalapot és az ostort! Szinte a semmiből jött a hír, amelyet a Bethesda jelentett be egészen váratlanul, hogy mindenki kedvenc régésze: Indiana Jones egy újabb játékban szerepel majd, amely az Indiana Jones univerzumon alapul. A projekt felelőse nem más, mint a MachineGames: az a stúdió, amelyik az Wolfenstein-saga felelőse is. A bejelentéshez egy trailer is jár, amelyet alant nézhettek meg.

Jelenleg még semmilyen egyéb információt sem lehet tudni a projektről. A trailer a Bethesda hivatalos Twitterén tűnt fel a hatalmas bejelentés kíséretében. A kiadó információi szerint egy teljesen új, eredeti Indiana Jones-sztoriról van szó, tehát nem a filmtrilógiához vagy annak folytatásaihoz fog kapcsolódni, illetve nem azok adaptációja lesz. Egyébként ez a játék is a nemrég leleplezett Lucasfilm Games-brandhez tartozik, és amúgy nemcsak a Wolfenstein-játékokat fejlesztő MachineGames dolgozik rajta, hanem Todd Howard, a Fallout- és a The Elder Scrolls-játékokat készítő stúdió kreatív vezetője is, aki az Indiana Jones-projekt vezető producereként szerepel majd a stáblistán.

Ennél többet még azonban a Bethesda nem árult el, így azt sem biztos, hogy milyen műfajban készül a játék (külső-nézetes akció-kaland á la Tomb Raider, vagy Uncharted, open world akció-szerepjáték, vagy valamilyen belső nézetes FPS.)

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu