Menu

Egy évvel később jön csak a Hogwarts Legacy

Az Avalanche Software és a Portkey Games számára több idő kell, hogy a játékot megvalósítsák, de ez már felvet bennünk néhány kérdést.

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az imént említett két stúdió bejelentette a Hogwarts Legacy Twitter-fiókján, hogy 2021-ben szó sem lehet a játék megjelenéséről. Ezt eltolták 2022-re, és a közleményükben azt írták, hogy megköszönték a rajongóknak a kitörő reakciókat a Hogwarts Legacy bejelentésére, de a lehető legjobb élmény miatt megadják a fejlesztőknek a kellő időt a jó végeredményhez (és ezzel remélhetőleg nem lesz erőltetett menet sem, amit nem mondhatunk sajnos el a Cyberpunk 2077 mögött álló CD Projekt RED-ről…).

A Hogwarts Legacy-t amúgy szeptember közepén jelentette be a Warner (de pletyka szintjén már régebben tudtunk a létezéséről). Kiemelnénk, hogy az Avalanche software-ről van szó, nem az Avalanche Studiosról! Az utóbbi a Just Cause játékok révén lehet ismert, de az előbbi egy amerikai csapat, akiktől például a Disney Infinity címeket, és főleg licencjátékokat láthattunk. A játék weboldala szerint a Hogwarts Legacy egy immerzív, nyílt világú RPG lesz a Harry Potter-könyvek világában. Most viszont a könyvek nevét adó tanonc helyett egy saját karaktert hozhatunk létre, és így a kalandunk is egyedi lehet, igaz, közben a könyvek, fllmek rajongóinak ismerős helyszíneken fordulhatunk meg.

Az 1800-as években játszódik a Hogwarts Legacy, ahol – és itt direkt a magyar filmcímmel élünk – legendás állatokat is felfedezhetünk, testreszabhatjuk karakterünket, potikat kraftolhatunk, elsajátíthatjuk a varázsigék megfelelő kivitelezését, és még fejleszthetjük a képességeinket. A karakterünk egy ősi titokkal rendelkezik, ami a varázslók világát fejére állíthatja. Későn kapunk meghívót a Hogwarts-iskolába, de rövid úton felfedezzük, hogy az ősi mágiában eléggé tehetségesek vagyunk. Rajtunk áll majd, hogy megőrizzük-e a titkot, vagy a még sötétebb varázslatok felé fordulunk.

A Hogwarts Legacy 2022-ben jön tehát PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra… de mi emiatt gyanítjuk, hogy a PS4/X1 verzióknak konyec. Mibe, hogy később bejelentik, hogy a régi konzolokra szánt portokat törlik?

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu