Menu

Horizon Forbidden West: beindul a komolyabb fejlesztés

Cserébe a Horizon Zero Dawn PC-s portjának támogatása fog a háttérbe szorulni.

Szóval a Guerrilla Games a Horizon Zero Dawn folytatásán dolgozik, és a Horizon Forbidden Westről hivatalosan is közölte a Sony, hogy az idei év folyamán fog megjelenni, mégpedig cross-gen címként, azaz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is ki fogja a Sony Interactive Entertainment adni Aloy sztorijának új szakaszát.

Csakhogy tavaly nyáron PC-re portolták a Horizon Zero Dawn Complete Editiont. Ez eleinte gyenge lábakon állt, de azóta frissítgette a korábban a Killzone-nal befutó (és azóta az IP-t lényegében magára hagyó!) holland csapat. Az 1.10-es patch esetében van egy érdekes fejlemény. Először ugyanis a weboldalukon azt írták, hogy a Horizon Zero Dawn Complete Edition számára az 1.10-es patch volt az utolsó komolyabb frissítés, mivel a fejlesztés átáll a folytatás összerakására, így az első epizódhoz ritkábban adnak ki frissítéseket. (Augusztus óta kiadtak néhányat.)

Közben figyelni fogják a közösségi tereket, és megköszönték a folytatólagos támogatásunkat, illetve azt is, hogy a hibaüzeneteket beküldtük a Guerrillának az utóbbi néhány hónap során, ugyanis az így szerzett információ számukra felmérhetetlenül fontos volt – még az 1.10 patch hibajavításai is ezekre támaszkodtak. És itt a csavar: nem véletlenül írtuk, hogy „először ugyanis a weboldalukon azt írták” – kivették közben a folytatás fejlesztéséről szóló bekezdést a weboldalról! A baj csak az, hogy mi már alapból egy archivált kiadásra hivatkoztunk az előző bekezdésben – ez ismételten egy „túl késő” lépés volt a holland stúdiótól.

A Horizon Forbidden West valamikor az év vége felé fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A PlayStation 5-ös kiadást alapból erre a konzolra tervezték, ez pedig virágnyelven azt jelenti, hogy a PlayStation 4-es verzió teljesítménye nem biztos, hogy olyan jó lesz. Persze itt az lenne a legjobb, ha tévednénk. (Már annak is örülhetünk, ha jobb teljesítményt mutat fel a Cyberpunk 2077-nél…)

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu