„Több és jobb” lesz elődjénél a Horizon Forbidden West

Aloy szinkronhangja szerint a Guerrilla Games mindenféleképpen túltesz a Horizon Zero Dawnon a folytatással.

A GamesRadar interjút készített Ashly Burch-csal, aki a Horizon Zero Dawnban Aloy hangját kölcsönözte (és a Life is Strange-ben ő szólaltatta Chloe-t meg). A folytatásban is őt hallhatjuk majd. Burch sokat foglalkozott a háttértörténettel és a történelemmel a játék elején. A Guerrilla Games összefoglalta neki, hogy miről szól az alkotásuk, de voltak olyan dolgok az első részben, amiről fogalma sem volt egészen addig, amíg a mikrofon mögé nem állt rögzíteni.

Néha Aloy-jal egyszerre fedezte fel a történetet, de mivel időt töltött el a karakterrel, azonosulni tudott vele, és így meg tudta ismerni a világot. Aloy esetében egy párbeszéd alatt a másik fél törzse is fontos, és így az is kérdéses, hogy milyen ez a személy, és Aloy miként érezne iránta – ezekből kiindulva ment a stúdiós munkálat a szinkronhoz. A Horizon Forbidden West esetében pedig már Burch zsebében van a tudás és a tapasztalat, és így például Ted Faro-ról mondhatja, hogy igen, emlékszik rá. Most már több dolgot is megtehet, mert ismeri a karaktert és az IP világát, így stabil alapokra tud építkezni, ezt pedig izgalmasnak tekinti.

A játék még mindig készül, ugyanis Burch-nek még mindig van mit felvennie, de erről sokat nem mondhat. Akinek tetszett a Horizon Zero Dawn világa, története és játékmenete, készüljön arra, hogy a Horizon Forbidden West több és jobb lesz. Neki már rálátása volt az új területekre és törzsekre, mert ezekből áttekintést kap a rögzítés előtt. Az írói csapat elmagyarázta neki a történetet, és ő úgy kezelte magát, mint egy gyerek a tábortűz előtt ülve. Izgalmasnak véli, és emiatt is tekinti magát rajongónak.

A Horizon Forbidden West valamikor idén fog – talán az év második felében… – megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu