Menu

Ninja Gaiden: Master Collection: Ryu Hayabusa gyűjteménnyel tér vissza [VIDEO]

A korábban felbukkant kollekciós szivárgás is beigazolódott: a Team Ninja korábbi játékaiból újrakiadós gyűjteményre készülhetünk.

A Koei Tecmo és a Team Ninja multiplatformmá teszi a Ninja Gaiden reboot trilógiának második verzióit (az első két rész esetében ez a Sigma alcímű verzió, igaz az elsőnél a harmadiknak is mondhatnánk, ugyanis volt ott Black variáns is, a harmadiknál pedig a Razor’s Edge volt – ezek eleinte a PlayStationre szánt verziók voltak, a harmadik felvonásnál pedig ezt először a Nintendo Wii U kapta meg, és csak utána jött a PlayStation 3/Xbox 360-ra az újrakiadás), ugyanis PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (Steamen). A 2007-ben megjelent Ninja Gaiden Sigma, a 2009-es Ninja Gaiden Sigma 2, és a 2012-es keltezésű Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge az összes eddigi DLC-vel fog így felbukkanni a platformkvartetten.

Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője a sajtóközleményben azt mondta, hogy számukra a Ninja Gaiden az egyik legfontosabb és legjelentősebb IP, de nem volt a stúdiónak lehetősége a PlayStation 4/Xbox One generációra kiadni egy új részt (ugyansi a Nioh-val foglalkoztak), és reménykedik, hogy ha a kihívást nyújtó akciójátékok iránt érdeklődünk, akkor kipróbáljuk a csapat régebbi munkásságát. Fumihiko Yasuda, a Team Ninja másik vezetője szerint ebből az IP-ből indult ki az ő akciójátékos stílusuk, és bízik benne, hogy a Nioh rajongói is kipróbálják Ryu Hayabusa történetét. Reménykedik, hogy hamarosan eljön a nap, amikor már beszélhet a Ninja Gaiden-sorozat következő részéről, mert ezt szeretné fejleszteni.

A Koei Tecmo sajtóközleménye szerint nosztalgikus, de időt álló akciójátékokról van szó, ahol megfelelően kell a védekező és támadó mozdulatokat alkalmazni, és Ryu Hayabusa mellett Ayane, Rache, Momiji és Kasumi irányítható karakter (a régebbi részekben legalábbis – a 3-ban nem). Lesz egy Nioh-s vendégszereplés is, ugyanis a Nioh 2-ben a Dragon Ninja skin segítségével a Ninja Gaiden sorozat főszereplőjévé változhatunk. Ha megvan a játék, a mai naptól már el is érhetjük ezt a skint.

A Ninja Gaiden: Master Collection június 10-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu