Menu

Elden Ring: bemutató hamarosan? A Microsoft tagadja

Felbukkant pár pletyka, amit aztán a Microsoft lelőtt – érdemes összefoglalni a hétvége eseményeit.

Korábban Jeff Grubb, a VentureBeat írója arra utalt, hogy hamarosan többet fogunk hallani a Fromsoftware következő játékáról. Ehhez most a Bloombergnél író Jason Schreier is csatlakozott – ő a Twitteren azt írta, hogy nagyon sokan már epekedve várják a híreket az Elden Ringről (csodálkoznak? a játék lényegében az ipar jetije lett), és ő sem tud olyan sokat arról, leszámítva azt, hogy nagyon sokszor elhalaszthatták.

Ezzel nincs amúgy egyedül: Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy; ezeken felül hozzá lehet adni más okokból a Dying Light 2-t, vagy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t is. Hozzátette, hogy nem olyan helyzetben van, mint A tűz és jég harca-sorozat következő könyve, mert az Elden Ringnek már vannak oldalai. (Ezt pedig azért mondta, mert az Elden Ring háttértörténetét ugyanaz a személy, név szerint George R.R. Martin írta – nélküle a Trónok harca-sorozat sem valósulhatott volna meg.)

Aztán Paul Thurrott szerint a Microsoftnak március 23-án lesz egy hasonló adása, ami a PlayStation 5: The Future of Gaming volt júniusban, és szerinte a Windows is kap egy hasonlót később. Viszont itt jön az, hogy Aaron Greenberg, az Xbox marketinges főnöke elutasította a pletykákat. Szerinte az Elden Ringet nem fogjuk látni március 23-án. Mindig is vannak dolgok, amik készülnek náluk, de a közeljövőben semmi nem fog történni, amiben bejelentések, vagy világpremierek lennének. Tehát a három személytől érkező pletykákat a redmondi cég elutasította.

Ezért pedig nem is nagyon gondoljuk úgy, hogy egyhamar tényleg látni fogjuk a 2019-es Xbox E3-as konferencián bejelentett, és azóta egyáltalán nem mutatott Elden Ringet, ami elvileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül, de nem tartjuk kizártnak, hogy közben a PS4/X1 verziókat kukázták, hogy inkább PlayStation 5-re és Xbox Seriesre valósuljon meg a játék…

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu