Elden Ring: bemutató hamarosan? A Microsoft tagadja

Felbukkant pár pletyka, amit aztán a Microsoft lelőtt – érdemes összefoglalni a hétvége eseményeit.

Korábban Jeff Grubb, a VentureBeat írója arra utalt, hogy hamarosan többet fogunk hallani a Fromsoftware következő játékáról. Ehhez most a Bloombergnél író Jason Schreier is csatlakozott – ő a Twitteren azt írta, hogy nagyon sokan már epekedve várják a híreket az Elden Ringről (csodálkoznak? a játék lényegében az ipar jetije lett), és ő sem tud olyan sokat arról, leszámítva azt, hogy nagyon sokszor elhalaszthatták.

Ezzel nincs amúgy egyedül: Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy; ezeken felül hozzá lehet adni más okokból a Dying Light 2-t, vagy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t is. Hozzátette, hogy nem olyan helyzetben van, mint A tűz és jég harca-sorozat következő könyve, mert az Elden Ringnek már vannak oldalai. (Ezt pedig azért mondta, mert az Elden Ring háttértörténetét ugyanaz a személy, név szerint George R.R. Martin írta – nélküle a Trónok harca-sorozat sem valósulhatott volna meg.)

Aztán Paul Thurrott szerint a Microsoftnak március 23-án lesz egy hasonló adása, ami a PlayStation 5: The Future of Gaming volt júniusban, és szerinte a Windows is kap egy hasonlót később. Viszont itt jön az, hogy Aaron Greenberg, az Xbox marketinges főnöke elutasította a pletykákat. Szerinte az Elden Ringet nem fogjuk látni március 23-án. Mindig is vannak dolgok, amik készülnek náluk, de a közeljövőben semmi nem fog történni, amiben bejelentések, vagy világpremierek lennének. Tehát a három személytől érkező pletykákat a redmondi cég elutasította.

Ezért pedig nem is nagyon gondoljuk úgy, hogy egyhamar tényleg látni fogjuk a 2019-es Xbox E3-as konferencián bejelentett, és azóta egyáltalán nem mutatott Elden Ringet, ami elvileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül, de nem tartjuk kizártnak, hogy közben a PS4/X1 verziókat kukázták, hogy inkább PlayStation 5-re és Xbox Seriesre valósuljon meg a játék…

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu