Menu

I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar: PlayStation VR-ra is jön a kémkedés [VIDEO]

Már maga a játék címe is nyilvánvalóan a James Bond-filmek egyikére utal – az 1964-es Goldfingerben ugyanis pont ezt mondta a főhősnek a főgonosz, Auric Goldfinger.

Amúgy érdekesség az is, hogy a „Nem, Mr. Bond. Azt várom, hogy meghaljon” kommenttel élő főgonoszt egy magyar, brutalista építészről, név szerint Goldfinger Ernőről mintázták. De ezt félre téve a Schell Games bejelentette, hogy az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar PlayStation VR-on is meg fog jelenni 2021-ben. Még január végén történt a játék bemutatója, de akkor még nem nevezték meg, hogy milyen PC-s VR platformokon játszhatjuk majd, de a Steamen már fenn van a játék.

Az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar rendezője, Charlie Amis egy sajtóközleményben azt írta, hogy a csapat izgatott, hogy visszatérhet a PlayStation VR-ra, ugyanis az első rész is ott volt. Szerinte teljesen egyértelmű volt, hogy ne hagyják ki a Sony headsetét, mert a PSVR-os „ügynökök” alapvető részt tesznek ki a közösségükből, és alig várja már, hogy az új csavarokat és puzzle-ket átélhesse mindenki, legyen szó visszatérő vagy új játékosokról.

A PlayStation Blogon azt olvashatjuk, hogy az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar közvetlenül az I Expect You To Die 2 után játszódik, és visszatérhetünk így az immerziót kínáló kémkedésbe és a ügynökök veszélyeibe. A Zoraxis szervezetet ismét belülről kell felbomlasztanunk, ugyanis ők megint a világuralomra készülnek, és mivel a Zort korábban már megállítottuk a maga Halálmotorjával (Death Engine), a választás egyértelmű volt. A telekinetikus képességeinket új környezetekben próbálhatjuk ki. A veszély is nagyobb lesz, és ahogy a játék címe is mondja, azt várják, hogy meghaljunk.

Az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar 2021 folyamán fog megjelenni PlayStation VR-ra (is).

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu