I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar: PlayStation VR-ra is jön a kémkedés [VIDEO]

Már maga a játék címe is nyilvánvalóan a James Bond-filmek egyikére utal – az 1964-es Goldfingerben ugyanis pont ezt mondta a főhősnek a főgonosz, Auric Goldfinger.

Amúgy érdekesség az is, hogy a „Nem, Mr. Bond. Azt várom, hogy meghaljon” kommenttel élő főgonoszt egy magyar, brutalista építészről, név szerint Goldfinger Ernőről mintázták. De ezt félre téve a Schell Games bejelentette, hogy az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar PlayStation VR-on is meg fog jelenni 2021-ben. Még január végén történt a játék bemutatója, de akkor még nem nevezték meg, hogy milyen PC-s VR platformokon játszhatjuk majd, de a Steamen már fenn van a játék.

Az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar rendezője, Charlie Amis egy sajtóközleményben azt írta, hogy a csapat izgatott, hogy visszatérhet a PlayStation VR-ra, ugyanis az első rész is ott volt. Szerinte teljesen egyértelmű volt, hogy ne hagyják ki a Sony headsetét, mert a PSVR-os „ügynökök” alapvető részt tesznek ki a közösségükből, és alig várja már, hogy az új csavarokat és puzzle-ket átélhesse mindenki, legyen szó visszatérő vagy új játékosokról.

A PlayStation Blogon azt olvashatjuk, hogy az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar közvetlenül az I Expect You To Die 2 után játszódik, és visszatérhetünk így az immerziót kínáló kémkedésbe és a ügynökök veszélyeibe. A Zoraxis szervezetet ismét belülről kell felbomlasztanunk, ugyanis ők megint a világuralomra készülnek, és mivel a Zort korábban már megállítottuk a maga Halálmotorjával (Death Engine), a választás egyértelmű volt. A telekinetikus képességeinket új környezetekben próbálhatjuk ki. A veszély is nagyobb lesz, és ahogy a játék címe is mondja, azt várják, hogy meghaljunk.

Az I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar 2021 folyamán fog megjelenni PlayStation VR-ra (is).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu