Watch Dogs: Legion: késni fog a multiplayer PC-n!

A konzolok is valamelyest érintettek – úgyhogy talán joggal mondhatjuk: a francia kiadó rohamtempóban gurította ki a Watch Dogs-sorozat harmadik részét, hogy a next-gen konzolokon nyitócímként lehessen jelen.

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy mi is a helyzet a több hónapja megjelent Watch Dogs: Legion multiplayerével. Itt azt írták, hogy alig várják, hogy március 9-én elindulhassanak az online ügynökök Londonban, de a megjelenés előtt több dologra is fel szeretnék hívni a figyelmünket.

Például azt mondják, hogy a PC-s verzióban felismertek egy hibát, ami bizonyos GPU-k használata esetén kiakasztja a játékot. A csapat most azon dolgozik, hogy minél gyorsabban ki tudják javítani ezt a súlyos glitchet. Addig pedig úgy határoztak, hogy határozatlan ideig elhalasztották a Watch Dogs: Legion PC-s multiplayerét; az új megjelenési dátumot pedig majd egy későbbi időpontban fogják csak közölni.

Találtak egy másik hibát is, ami a Tactical Op során fektetheti padlóra a francia kiadó termékét. Ezért pedig ennek megjelenése „Xboxon, PlayStaitonön és Stadián” (itt feltehetőleg a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra is gondoltak a PlayStation 5 és az Xbox Series mellett…) csak március 23-án fogják elindítani. Ha ez még nem elég, a PlayStationös verzióban a szöveges chat is korlátozott változatban lesz csak a megjelenéskor jelen, és ezt is próbálják kijavítani. A megoldást itt is március 23-ára ígérték.

A Ubisoft azzal zárta a közleményét, hogy elkötelezettek a lehető legjobb élmény megvalósítása mellett, hogy minden játékos a legjobbat kaphassa. Ezért pedig keményen dolgoznak a fentebb taglalt hibák kijavításán, majd megköszönték a türelmünket és megértésünket.

Úgyhogy mondjuk ki: a Watch Dogs: Legion félkészen jelent meg novemberben. Ahogy a Cyberpunk 2077 is decemberben, de ott komolyabban jelen voltak a többszöri halasztás ellenére a bugok és glitchek. Úgyhogy a Ubisoft elsiette, ezt pedig nem lehet megcáfolni.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu