Xbox Game Pass: újabb márciusi frissítés, PC-n csatlakozik az EA Play is [VIDEO]

Hiába láttunk több mint egy tucat játékot a már a Microsoft birtokában levő Bethesdától csatlakozni az előfizetéses szolgáltatáshoz, a redmondi cég további játékokat adott a rendszerhez.

Március 16-ától már elérhető az Undertale (konzol – Xbox Series, Xbox One; PC, felhő), 18-án pedig az Empire of Sin (konzol, PC, felhő, indie cím – ID@Xbox), a NieR: Automata (PC), a Star Wars: Squadrons (konzol, EA Play – Ultimate előfizetés szükséges), illetve a Torchlight III (PC) csatlakozik. Március 25-én a Genesis Noir (konzol, PC, ID@Xbox), az Octopath Traveler (konzol, PC), a Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition (PC, ID@Xbox), a Supraland (PC, ID@Xbox), illetve a Yakuza 6: The Song of Life (konzol, PC, felhő) lép be. Március 30-án a Narita Boy (konzol, PC, felhő, ID@Xbox), április elsején pedig (ahogy már beszámoltunk róla) az Outriders (konzol, felhő) ugrik fel a Game Passra. A három távozót is megemlítjük itt: március 31-én a Hyperdot (konzol, PC), a Journey to the Savage Planet (konzol) és a Machinarium (PC) búcsúzik.

A DLC-k között a Microsoft az ingyenes Minecraft x Uniqlo Skin Pack, Vol. 2-t említi, de március 18-a és 21-e között a Sea of Thieves a harmadik születésnapját ünnepli egy eventtel, és március 17-e óta a The Outer Worlds Murder on Eridanos DLC is vár az előfizetőkre. Ezt az Xbox Game Pass előfizetői 10%-os kedvezménnyel vehetik meg. Az Xbox Game Pass Ultimate tagoknak a Rainbow Six Siege: Doc Byte az egyik perk (ez április 5-éig él), továbbá a World of Tanksben a Legend of War pakk március 31-éig szerezhető meg. Az Apex Legendsben havonta új fegyversármokat kaphatunk – a márciusi a Mass Effect N7-es lesz. Az Xbox Game Pass Ultimate questjei 4x pontszámot adnak – a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-ben 200 pontot kapunk 3 zombi vagy növény kiirtásáért, az EA Playen elérhető Dragon Age. Inquisitionben pedig 15 ellenfél lekaszabolásáért kapunk ennyit (az utóbbi csak 23-ától lép életbe).

A Microsoft még emellett bejelentette, hogy március 18-ától a PC-sek is megkapják az EA Play szolgáltatást, amivel több mint hatvan Electronic Arts által kiadott játék is a szolgáltatás része lesz. Itt ki kell emelnünk, hogy a PC-s előfizetőknek nem szükséges az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés – a sima megoldással is Windows 10-en elérhetjük az „EAlkotásokat”. Le kell tölteni az EA Desktop appot, lépjünk be az EA-fiókunkba (vagy csináljunk egyet), majd kössük össze az Xbox-fiókkal azt. Onnantól már gond nélkül hozzáférhetünk a játékokhoz.

A Microsoft elég szépen erősít az előfizetéses fronton, ezt már nem nagyon lehet vitatni.

Forrás: Gematsu, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu