Hamarosan nyílt bétát kap a Resident Evil Re:Verse [VIDEO]

A Resident Evil következő multiplayeres játéka sem hagyja ki azt, hogy ingyenesen kipróbálható lehessen a megjelenés előtt.

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil Re:Verse nyílt bétát fog kapni. Ez április nyolcadikán reggel nyolc órától április tizenegyedikén reggel nyolc óráig fog tartani. A PlayStation 4, az Xbox One, és a PC (Steam) sem fog kimaradni. A PlayStation 5-ön és Xbox Seriesen is játszhatunk a visszamenőleges támogatás révén. A letöltést már április hatodikán hajnali két órától elkezdhetjük, így nem lesz azzal probléma, hogy túl lassan vánszorgott le az általunk preferált platformon a Resident Evil: Resistance után ismét multiplayer irányba tartó (és emiatt még mindig megkérdőjelezhető) franchise. Persze ehhez a játékhoz kelleni fog egy Capcom ID is, azaz, ha nincsen fiókunk a japán kiadónál (és ez nincs a konzolunkhoz/Steam-fiókunkhoz kötve), akkor kimaradunk.

A Capcom amúgy ezzel a játékkal akarja ünnepelni a Resident Evil 25. évfordulóját. Képregényszerű vizualitást mondanak (de nem nagyon az, mert a karakterek kisebbek az újrahasznosított helyszínek miatt), és a Resident Evil népszerű karakterei 4-6 fős deathmatchekben küzdenek meg egymással. Mindegyiküknek egyedi képességei vannak, a legyőzött játékosok pedig egy biofegyverré mutálódva respawnolnak, és így bosszút állhatnak.

A deathmatch mérkőzések öt percig tartanak, és az nyer, akinek a legtöbb pontja van a kör végén. A fegyverekkel és tárgyakkal az erősebb ellenfeleket is két vállra lehet fektetni. Ha mutánsként felszedünk több víruskapszulát, erősebb lény válhat belőlük, és az ilyen módon történő bosszúállás még több pontot eredményezhet.

A Resident Evil Re:Verse ezúttal is árukapcsolás része, ugyanis a Resident Evil: Village mellé kapjuk automatikusan. A játék zárt bétában még… eléggé köhécselt (lásd beágyazott videó), remélhetőleg most már jobb állapotban lesz. A két „rezi” május 7-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi sem nagyon értjük a multiplayer erőltetését – talán a Capcom idővel rájön, hogy a rajongók talán mást akarnak.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu