Menu

Hamarosan nyílt bétát kap a Resident Evil Re:Verse [VIDEO]

A Resident Evil következő multiplayeres játéka sem hagyja ki azt, hogy ingyenesen kipróbálható lehessen a megjelenés előtt.

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil Re:Verse nyílt bétát fog kapni. Ez április nyolcadikán reggel nyolc órától április tizenegyedikén reggel nyolc óráig fog tartani. A PlayStation 4, az Xbox One, és a PC (Steam) sem fog kimaradni. A PlayStation 5-ön és Xbox Seriesen is játszhatunk a visszamenőleges támogatás révén. A letöltést már április hatodikán hajnali két órától elkezdhetjük, így nem lesz azzal probléma, hogy túl lassan vánszorgott le az általunk preferált platformon a Resident Evil: Resistance után ismét multiplayer irányba tartó (és emiatt még mindig megkérdőjelezhető) franchise. Persze ehhez a játékhoz kelleni fog egy Capcom ID is, azaz, ha nincsen fiókunk a japán kiadónál (és ez nincs a konzolunkhoz/Steam-fiókunkhoz kötve), akkor kimaradunk.

A Capcom amúgy ezzel a játékkal akarja ünnepelni a Resident Evil 25. évfordulóját. Képregényszerű vizualitást mondanak (de nem nagyon az, mert a karakterek kisebbek az újrahasznosított helyszínek miatt), és a Resident Evil népszerű karakterei 4-6 fős deathmatchekben küzdenek meg egymással. Mindegyiküknek egyedi képességei vannak, a legyőzött játékosok pedig egy biofegyverré mutálódva respawnolnak, és így bosszút állhatnak.

A deathmatch mérkőzések öt percig tartanak, és az nyer, akinek a legtöbb pontja van a kör végén. A fegyverekkel és tárgyakkal az erősebb ellenfeleket is két vállra lehet fektetni. Ha mutánsként felszedünk több víruskapszulát, erősebb lény válhat belőlük, és az ilyen módon történő bosszúállás még több pontot eredményezhet.

A Resident Evil Re:Verse ezúttal is árukapcsolás része, ugyanis a Resident Evil: Village mellé kapjuk automatikusan. A játék zárt bétában még… eléggé köhécselt (lásd beágyazott videó), remélhetőleg most már jobb állapotban lesz. A két „rezi” május 7-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi sem nagyon értjük a multiplayer erőltetését – talán a Capcom idővel rájön, hogy a rajongók talán mást akarnak.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu