GRIT: vadnyugati battle royale [VIDEO]

A játék neve a csapaté is. Ezzel aztán szépen megbonyolítják a munkánkat…

Szóval a Team GRIT, ami ipari veteránokból alakult fejlesztői és kiadói stúdió (szóval GRIT a GRIT-től, kiadja: a GRIT), bejelentett egy battle royale-t, ami ráadásul a vadnyugati köntöst veti magára. Csak PC-re tervezik, és tavasszal már a Steamen korai hozzáférésben (Early Access) játszhatjuk, mielőtt szeptemberre már kilépne ebből a rendszerből. Korlátozott hozzáférésben három bétateszt is fut. Az elsőről már lemaradtunk, a második magyar idő szerint április 4-én éjjel egytől háromig, a harmadik pedig április 5-én, szintén éjjel egytől háromig tart. További bétateszteket is terveznek az Early Access start előtt.

A játékról elsőre a Cowboyok és űrlények jutott az eszünkbe (és itt nem hagyhatjuk ki, hogy a Paramount Network április elsején előadott retro napra hivatkozzunk), de ezt félre téve a GRIT Steam-oldala azt mondja, hogy a város nem elég nagy kettőnknek, nem hogy százunknak. Itt nem elég az, hogy megfelelően jól célozzunk. Lóra kell pattanni, és át kell nyergelni a városon, és találjunk jó fegyvereket, hogy aztán azzal a többi riválisunkat szépen a másvilágra küldhessük. A város mellett az olajmezők és a kies tájak is várnak ránk, és jó lesz, ha a fejfedőnk rajtunk marad. Ha padlóra fektetnek minket, egy 1v1 párbaj után visszatérhetünk. (Magyarul lenyúlták a Call of Duty: Warzone Gulagját.) Szólóban, párosban, vagy csapatosan is játszhatunk.

A „kovbojosdi” mellett perkek is lesznek. Bizonyos felállásokkal eltérő játékstílust kaphatunk. Mindenkinek lesz előnye és hátránya, és itt a képletes pókert is érdemes megemlíteni. mert a kártyák alapján koncentrálhatunk a fegyveres harcokra, a harcok utáni öngyógyításra, vagy valami másra is. A lovunkat használhatjuk extra inventorytérként is, vagy a vihar elől menekülhetünk, de persze lóháton is durrogtathatunk. Akár az ellenfeleink lovát is elköthetjük. Több mint 20 fegyver, illetve számtalan cowboyos felszerelés vár ránk a játékban. Nem hagyták ki a lövedékek fizikáját sem, ahogy a vonatozás is a GRIT része lesz.

Azért fel kell tennünk a kérdést: mi lesz az, ami a GRIT-et a felszínen tartja majd?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu