Menu

Resident Evil: Village: a játék térképétől Miranda anyáig

Az IGN jóvoltából további részleteket tudtunk meg a Capcom túlélő horrorjából, ami hamarosan már a boltok polcain (és a digitális téren is) vár majd ránk.

A lenti térkép szerint az már tiszta, hogy négy fő helyszín vár majd ránk a Resident Evil 8-ban (ugyanis ez a játék az, csak elnevezésében nem!): a Dimitrescu-kastély mellett a Beneviento-ház, Heisenberg gyára, illetve Moreau reservoirja tekinthető fontos lokációnak. Ezek mellett mást is láthatunk a térképen, mint például a háború hajadonját (Maiden of War), Luiza házát, a temetőt, illetve a hidat (Suspension Bridge). A reservoir (amit talán tározóként lehetne magyarul nevezni) egy szörny képét ábrázolja, így ebből adódóan talán egy bossfight fog itt várni ránk, ha első alkalommal jutunk el ide.

Miranda anyáról (Mother Miranda) pedig az jön át, hogy egyfajta szektával rendelkezik a faluban. A Capcom jellemzése szerint a jelenlétét a falu lakói istenítik, így valami emberfeletti ereje lehet. Sato Morimasa, a Resident Evil: Village rendezője szerint jobb lesz az, ha mi magunk fogjuk felfedezni őt a képességeit, ezért nem nagyon akart több részletet elárulni őkelméről. Azt viszont elmondta, hogy Miranda anya, illetve karakterének másik oldala nagyon is jelentős szereppel bír a Resident Evil történetének legújabb felvonásában.

Takano Tomonori, a Resident Evil: Village művészeti rendezője szerint Miranda anya dizájnja a hollóra épül. A maszkja ugyanis egy csőr formájához hasonlítható, és a horror műfajban a holló egy olyan szimbólum, amit egyfajta témaként be tudtak vetni a játékban, és ebből adódóan azok is felütik majd a fejüket a falu környékén. És mivel szimbolikus szerepe van a karakternek a falu történetében, Miranda anya számára hasonló dizájnt használtak.

A Resident Evil: Village május hetedikén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (Steamen, Denuvo DRM-mel), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Kérdéses, mennyire fogták vissza a PS4/X1 portokat.

Forrás: PSL

resident evil village map

resident evil village map 2

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu