Test Drive Unlimited Solar Crown: a Test Drive IP cross-gen visszatérése [VIDEO]

A Nacon nem viccelt, amikor a WRC 9 eSport-összefoglalójakor arra utalt, hogy a versenyzős játékokra komolyabban rááll.

Szóval a Test Drive, vagy azon belül is a Test Drive Unlimited új felvonást kap. A „napkorona”, azaz a Test Drive Unlimited Solar Crown még nem nagyon fedett fel magáról sokat, de annyit már biztosan tudunk róla, hogy a WRC-játékokért felelős KT Racing (vagy közismertebb nevén a Kylotonn) fejleszti ezt majdhogynem mindenre, leszámítva a kenyérpirítót, illetve az iOS/Android párost.

A játék PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re készül. A szemtől szembe teaser trailer ígérete szerint valamikor júliusban fognak a franciák több részletet közölni az új Test Drive-ról, amiben álomautók, testreszabás, avatárok, versengésre építő nyílt világ, kaszinó és stílus lesz. Ezekkel a KT Racing igyekszik hű maradni a franchise gyökereihez, miközben ezeknek új részleteket is hozzá szeretne adni.

A Test Drive Unlimited előző része már több mint tíz éve (2011. február 11.), hogy megjelent. Azt még az Atari adta ki, az Eden Games fejlesztette (ők csinálták az első részt is, kivéve az Atari Melbourne House-tól származó PS2 és PSP átiratokat), és PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re jött ki. Az Unlimited páros egy nagy területet (O’ahu szigetét) kínált nekünk tele autószalonokkal, versenyzési lehetőséggel, és így tényleg műfajában nyílt világgal rendelkezett mind a két játék.

Az új technológia révén kíváncsiak vagyunk, hogy a Kylotonn mit tud megvalósítani, de figyelembe kell venni, hogy a régebbi konzolokra is készülnek portok. Remélhetőleg a PlayStation 5/Xbox Series/PC a fő szempont, és onnan butítják vissza a PlayStation 4/Xbox One duóra, és majd azt vágják vissza a Switch-re. A megjelenési dátumot még nem tudjuk, de nem lenne meglepő, ha legkésőbb 2022 elejére már a boltokban lenne.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu