Godfall: a PlayStation 5-ös bukás után PlayStation 4-re tart?

Az európai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság (Pan-Europan Game Information, röviden PEGI) lebuktatta a Counterplay Games és a már az Embracer Group zászlaja alá tartozó Gearbox Publishing terveit…

Szóval a PEGI oldalán felbukkant, hogy a Godfallt a tavaly novemberi PC-s és PlayStation 5-ös besorolás után már PlayStation 4-en is kategorizálták. Ez pedig azt jelenti, hogy a játékból (hiába a korábbi nagy SSD-dicsérethalmaz) a 2013-as Sony konzolra is gyártanak egy portot, ezzel remélve, hogy talán így jobb fogadtatásban részesül a Godfall, ami a Metacriticen kemény 61-es átlagpontszámmal rendelkezik, ami valljuk be… eléggé gyenge.

Ez a játék hivatalos jellemzése szerint egy looter-slasher, amiben a közelharc játssza a főszerepet. Aperion az összeomlás szélén áll, mi pedig az utolsó valor-i lovagot irányíthatjuk. Ők istenszerű harcosok, akik képesek Valorplate-eket használni. Ezek legendás páncélszettek, amik a viselőiket megállíthatatlanná változtatják, ha közelharcról van szó. Át kell jutni a játék világán, hogy a végén kihívhassuk a megőrült istent, Macrost, aki a csúcson vár ránk. Aperion világa több szegmensből áll, így van erdős vagy vizes régió is, és ha ez eléggé átlagosnak hangzik… nos, nem véletlenül van ilyen alacsony pontszáma a Godfallnak!

A Godfall öt fegyverosztállyal rendelkezik. Mindegyik egyedi játékstílust kínál, és a fegyverek között találhatunk kardokat, baltákat és „kétkezes” pengéket is. A szintlépésekkel új képességeket tanulhatunk, és a harcmezőkön erős hatással rendelkező fegyvereket is szabadjára engedhetünk. Valorplate-ből 12 van amúgy. A képességeinket a Tower of Trialsban lehet tesztelni. Itt a keményebb ellenfelek legyűrésével a legjobb lootot kapjuk. A Godfallt amúgy egyedül is lehet játszani, de ha tudunk magunk mellé még két egyént keríteni, akkor hárman nekiláthatunk a PvE-nek.

A Godfallból még nem jelentették be a PlayStation 4-es verziót, de így már valószínűleg közel vagyunk ahhoz, hogy a Gearbox bejelentse ezt az átiratot is. Vajon az SSD nélkül milyen töltési időket fog felmutatni?

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu