Ratchet & Clank: Rift Apart: játékmenet van, State of Play lesz [VIDEO]

Az Insomniac Games játéka hamarosan megjelenik, és a Sony Interactive Entertainment rövid időn belül többet is meg fog mutatni belőle.

Az új videóban a női Lombaxot láthatjuk, aki a korábbi anyagokban is felbukkant már. Róla Marcus Smith, az Insomniac Games kreatív rendezője a PlayStation Blogon azt írta, hogy Rivet a neve, és az ellenállás oldalán harcol. Egy másik dimenzióból származik, és Nefarious császár vadászik rá. Láthattunk már pár helyszínt is a játékból (Nefarious City), de a korábbi játékokban használt lokációk alternatív dimenzióba átcsavart kiadásai (Sargasso, Torren IV) is felbukkannak. Néhány új fegyvert, továbbá játékmenetbeli mechanikát is láthatunk a lenti videóban.

Smith hozzátette, hogy a trailerben használt dal a DEVO-tól származik. Ezt a bandát a Rock n’ Roll dicsőségcsarnokába is jelölték, és bár a kreatív rendező egyik kedvence, más okból is erre esett a választás: a banda tagja (és társalapítója) ugyanis Mark Mothersbaugh, aki a Ratchet & Clank: Rift Apart dalszerzője lesz. Őt korábban az eredeti három Crash Bandicoot játék mellett a Jak & Daxter-sorozatban is hallhattuk, de a Thor Ragnarokban, illetve a Fecsegő tipegőkben (Rugrats, a Nickelodeon egyik klasszikus rajzfilmsorozata a kilencvenes évekből…) is volt tőle pár taktus. Smith kifejezetten örül annak, hogy Mothersbaugh-val közösen dolgozhatnak a játékon. A játék három dalából is hallhatunk részletet a címekre kattintva: Rift Apart, Ride Through the Omniverse, Ode to Nefarious.

A játék Digital Deluxe kiadásában öt páncélszettet kapunk többek között (Imperial, Scavenger, Android, Rebel, Hacker). A Ratchet & Clank: Rift Apartból április 29-én, magyar idő szerint 23 órakor több mint 15 percnyi játékmenetet láthatunk az új State of Play közvetítésben YouTube-on és Twitch-en is láthatunk, közölte a Twitteren a Sony. Emellett két, készülőfélben levő indie játékból is láthatunk egyet s mást, de hardveres vagy üzleti bejelentésekre ne számítsunk.

A Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5-exkluzívként június 11-én érkezik.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu