Most már a minőségre gyúrnak a következő Cyberpunk 2077 patch-eknél

A Cyberpunk 2077 első javításai a stabilitásra koncentráltak: most a játék minőségén akarnak javítani. A CDPR „a következő hetekben” újabb javítást ad ki, bár nem részletezték, pontosan mi lesz benne.

 

A Cyberpunk 2077 ellentmondásos megjelenését követően a CD Projekt a játék csiszolására és javítására összpontosított a frissítések révén. Valójában januárban és márciusban nagy javításokat adtak ki, más kisebb javítások kíséretében – elsősorban a stabilitási és teljesítménybeli problémákat helyrehozva. És mivel ezeket a részleteket többé-kevésbé csiszolták, a CD Projekt azt mondja, hogy a következő update-ek végre a cím általános minőségének javítására fognak összpontosítani.

A befektetőkkel folytatott hívás során, a vállalat a Cyberpunk 2077 gyenge negyedéves eredményei nyomán Adam Kicinski vezérigazgató megosztotta, hogy a stúdió néhány héten belül egy kisebb javítással készül. A következő frissítések pedig, miután az alacsony szintű technikai aspektusokra koncentrálnak, a cím általános minőségének javítására törekszenek majd. Ez derült ki, a DSOGaming által megosztott nyilatkozatokból: „Nem szeretnék előre bejelenteni dolgokat. Az biztos, hogy a következő javítás – ez nem lesz nagy – érkezik a következő hetekben. Már majdnem készen van.”

„Természetesen dolgozunk további későbbi javításokon is, és hogy némi fényt derítsünk erre: a kezdeti update-ek elsősorban az alacsony szintű technikai szempontokra összpontosítottak. Ezeknél a hangsúlyt a stabilitásra, a teljesítményre és más bugok kigyomlálására helyeztük.”

– magyarázta Kicinski,

A cég vezetője elmagyarázta, hogy a teljesítmény és az összeomlások voltak az elsődleges problémák, amelyeket az első javításokban meg kellett oldani. És ahogy ezeket megoldották, fokozatosan a cím minőségére koncentráltak.

„Nem akarok persze semmit ígérni, de a jövőben a munkánkat a minőség még nagyobb javítására irányul majd.”

A Cyberpunk 2077 problémás megjelenését követően a CD Projekt elhalasztotta a játékkal kapcsolatos terveit, hogy a javításokra koncentráljon, az ingyenes DLC-ket 2021 második felére tolta ki, valamint a PS5 és Xbox Series verziókat is ekkorra tervezi. Meglátjuk, hogy a javítások megteszik-e a hatásukat, és a játéknak sikerül-e visszatérnie a PS Store-ba, miután kivonták az áruházból .

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu