A John Wick: Chapter 4.-hez az Az bohóca: Bill Skarsgard is csatlakozik

MOZI HÍREK – Az AZ és az AZ – Második fejezet sztárja, Bill Skarsgard csatlakozik Keanu Reeveshez a John Wick: Chapter 4 című akciófilm közelgő folytatásában.

 

Miután lenyűgözte a horrorrajongókat Pennywise, a félelmetes, gyerekgyilkos bohóc alakításával az AZ és az AZ – Második fejezet című filmekben, Bill Skarsgård legközelebb a John Wick: Chapter 4 című akciófilm folytatásában tűnhet fel. Az új film több fontos szereposztási bejelentése után a hírek szerint Skarsgård jelenleg is tárgyalásban áll a szerepről. Mivel a Lionsgate-nél a cselekmény részleteit még titokban tartják, egyelőre nincs hír arról, hogy Skarsgård milyen szerepet kapna.

Természetesen Keanu Reeves visszatér a címszereplő igazságosztó szerepében Bill Skarsgård mellett, és Ian McShane is jelezte, hogy Winston szerepében tér vissza. Lance Reddick is valószínűleg feltűnik majd Charon szerepében. Az énekes-dalszerző Rina Sawayama szintén rejtélyes szerepet kapott, akárcsak a Wynonna Earp sztárja, Shamier Anderson. Mindeközben Donnie Yen színész és harcművész is megerősítést nyert, hogy John Wick régi szövetségeseként tűnik fel, aki újra összeáll vele, hogy közös ellenségekkel szálljanak szembe.

És lesz még egy újabb John Wick film is. A Lionsgate-nél már tervezik, hogy a készülő negyedik rész mellett egy ötödik filmet is készítenek. Eredetileg úgy volt, hogy a két folytatást egymás után forgatják le, ám ez már nem így van, tekintettel a hollywoodi gyártási késésekre. Közben készül a Ballerina című spinoff tévésorozat is, amely Unity Phelan balerináját követi, akit korábban a John Wick: 3. fejezet – Parabellum című filmben láthattunk.

 

Kolstad már nem rendez

 

A John Wick: Chapter 4 rendezője Chad Stahelski, aki visszatér, miután az előző három rész rendezőjeként dolgozott. A tervek szerint az ötödik film rendezőjeként is visszatér. Egy nagy változás azonban a negyedik rész felé haladva, hogy ez lesz az első film, amely a John Wick alkotójának, Derek Kolstadnak a kreatív közreműködése nélkül készül. Miután Kolstad az első két filmet írta, a John Wick 3-on egy írói csapattal dolgozott. Azóta kifejtette, hogy nem kérték fel, hogy térjen vissza a John Wick 4 forgatókönyvének megírására, bár a folytatásban részt vevőknek minden jót kíván.

„Még mindig közel állok Chadhez, még mindig közel állok Dave-hez, és nem tudom, mi fog történni, de izgatottan várom” – mondta Kolstad.

„Nem, nem az én döntésem volt [a távozás].”

A John Wick: Chapter 4 a jelenlegi tervek szerint 2022. május 27-én kerül a mozikba. Egy időben úgy tervezték, hogy 2021 májusában kerül a mozikba, a Mátrix 4 mellett, ami egy másik várva várt folytatás Keanu Reeves főszereplésével. A világjárvány azonban mindkét projekt esetében jelentős késést okozott, így elúszott a lehetőség, hogy két nagynevű Keanu-filmet egyazon időpontban mutassanak be. A Mátrix 4 mostantól 2021. december 22-én várható.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu