Jim Ryan, a PlayStation vezetője szerint a Cyberpunk 2077 eltávolítása „nehéz döntés volt, de cselekednünk kellett”

Jim Ryan, a PlayStation vezérigazgatója először nyilatkozott a Cyberpunk 2077 PlayStation Store-ból való eltávolításáról.

 

Az Axiosnak adott, most megjelent interjúban az elnök-vezérigazgató elmondta, hogy a Sony úgy érezte, nem adhat el olyan játékot, amely „rossz élményt” okozhat a játékosoknak.

„Nehéz döntés volt ez számunkra, de végül a PlayStation közösség érdekében kellett cselekednünk, és tudatosan nem adhattunk el olyan játékot, amely rossz élményt okozhat számukra” – mondta Ryan.

Ryan nem árult el részleteket arról, hogy mi kell ahhoz, hogy a játék visszatérjen.

A várva várt RPG háromszori késleltetést követően 2020 decemberében jelent meg, és számos technikai problémával küszködött, leginkább PS4-en és Xbox One-on, ami azt eredményezte, hogy a címet egy héttel a megjelenés után kivették Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ból.

Akkor a CD Projekt ígéretet tett arra, hogy a jövőbeni javításokkal javítja a címet – a 2021. márciusi 1.2-es frissítés több mint 500 javítást tartalmaz -, de azt is közölte, hogy a játékot megtartani nem kívánó vásárlók dönthetnek a visszatérítés mellett.

Májusban a CD Projekt közölte, hogy még mindig a Sony jóváhagyására vár, hogy a Cyberpunk 2077-et visszahozza a PlayStation Store-ba, több mint öt hónappal azután, hogy a platformtulajdonos törölte a játékot a listáról.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu