Geralt of Rivia megjelenik a Witcher a második évadjának új teaserében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Egy rendkívül rövid Witcher trailerrel borzolja az idegeinket a Netflix, amelyben most már a Henry Cavill által alakított Ríviai Geraltot is láthatjuk.

 

A valóság az, hogy a The Witcher rajongók nagyrészt elégedettek lehettek Geralt of Rivia kalandjainak a kis képernyőre adaptálásával. Az első évad a Netflixen igazi siker, sőt, az utóbbi idők egyik legnépszerűbb sorozata volt.

A második évad indulását 2021-re tervezik, és a Netflix továbbra is csigázza a rajongókat. Az amerikai produkciós cég a Twitteren osztott meg egy új és nagyon rövid videót, amely teaser-ként funkcionál. Ebből az alkalomból a Netflix rövid utalásokat ad Ríviai Geralt sorsára vonatkozóan, aki ebben az évadban új kalandokat él majd át.

Azt már lehet egyébként tudni, hogy a The Witcher második évadjában nem lesznek idősíkbeli ugrások, hanem sokkal lineárisabb lesz a történetvezetés, amelyet a legtöbb kritika ért az első évadban, mert időként nehezen tudták követni azok, akik nem voltak annyira járatosan Sapkowski unverzumában.

A videó sokkal több kérdéssel, mint válasszal szolgál a sorozattal kapcsolatban, és nagyon érdekes, sötét hangulata van. Egyetlen képet látunk benne, és láthatjuk Geraltot, a rúnákat, The Witcher medálokat, fegyvereket, havat és csontvázakat. Ez egy nagyon rövid ízelítő, ami, mint látható, nagy hatással volt a közösségi oldalakon – a rajongók nagyon szeretnének még többet megtudni a sorozatról.

És az a jó, hogy erre nem kell túl sokat várnunk, mert július elején lesz a WitcherCon, egy olyan esemény, ahol elvileg többet tudhatunk meg a második évadról. A sorozat különböző csúszásokat szenvedett, mivel a koronavírus okozta járvány nagyban befolyásolta a forgatást.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu