Demon’s Souls Remake: ne nagyon reménykedjünk PlayStation 4-es kiadásban

A FromSoftware játékából nagy eséllyel nem fogunk kapni PlayStation 4-es átiratot.

 

A legutóbb már beszámoltunk arról, hogy a PlayStation Game Size a Twitteren arról beszélt, amit talált: a PlayStation 4 számára bejegyzést találtak a Demon’s Soulsszal kapcsolatban. Ez értelemszerűen sokaknál felvetette a kérdést, hogy vajon más játékok után (Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure, amik cross-gen címként jelentek meg; GodFall, ami utólag kap PlayStation 4-es portot) itt is lehet-e szó arról, hogy a magára maradt Bluepoint (ugyanis a partnerük, a Sony Interactive Entertainment Japan Studio azóta eltűnt) készíthet-e egy átiratot.

Lance McDonald, egy népszerű modder azt írta a Twitteren, hogy amit a PlayStation Game Size talált, az nagy valószínűséggel egy PlayStation Nowos bejegyzés lehet a Demon’s Souls eredeti, PlayStation 3-as kiadásából belsőleg készített PlayStation 4-es portjához, ami a remake fejlesztésének korai szakaszában jött létre, és ezt talán távmunkára használták a minőségellenőrzés érdekében, és szerinte ezt a Sony kifejezetten gyakran szokta alkalmazni.

Hozzátette, hogy ezeket a buildeket a játékokból soha nem arra tervezik, hogy kiadják a nyilvánosságnak. Ő akár pénzzel is fogadna arra, hogy mindössze arról van szó, amit ő kifejtett. Emiatt elkezdett gondolkodni azon, hogy pontosan milyen adatokat talált a PlayStation Game Size, mert összevetné azzal, amit ő a remake fejlesztése során látott.

És itt jön a lényeg: McDonald ezután azt írta, hogy az adatbázisban a Demon’s Souls PlayStation 4-es bejegyzése több mint négy éves, és aki ezt „lekaparta a szerverről”, valahogy úgy tette, hogy nem szerzett semmilyen másodlagos (meta) adatot, hogy meg lehessen erősíteni bármit is. Ezért ő nem nagyon venné komolyan azt, ami felbukkant a Sony bugyraiból…

Ezzel pedig nehéz lenne vitatkozni: valószínűleg a Returnal vagy a Ratchet & Clank: Rift Apart sorsára jut a Demon’s Souls Remake is: PlayStation 5-re igen, PlayStation 4-re nem…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu