Menu

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin: az első rész motívumként van jelen

A Square Enix szerint nincsen közvetlen kapcsolat a Final Fantasy, illetve az E3 során bejelentett Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin között.

 

A Famitsu interjút készített Nomura Tetsuyával (a játék kreatív producerével), Hujiwara Jinnel (az egyik producerrel) és Inoue Daisukével (a rendezővel). Itt Nomura elmondta, hogy tény, valóban a SquareSoft Final Fantasy-jén alapul a játék. Az FF1 végén megtudjuk, hogy a fény harcosai valójában kik is, illetve honnan származnak, míg a Stranger of Paradise-ban Jack és barátjai pont ezeknek a harcosoknak képzelik magukat, igaz, kétkedve.

Nomura szerint a három karakter idegen (innen a Strangers szó a játék címében), és ez a sztoriban központi szereppel rendelkezik, és mivel Paradise-ban gyűltek össze, a cím magától értetődővé válik: Inoue is pontosan ezt állítja, de eközben azért szerinte ez azt is jelentheti, hogy ők olyan emberek, akiknek nem lenne szabad ott lenniük. Úgy véli, hogy ez egy olyan játékcím, ami tökéletesen reprezentálja a sztorit.

Nomura szerint több karakter is lesz a Jack, Jed, Ash hármason kívül (róluk is szó volt, amikor részletesen beszámoltunk a játék bejelentéséről), de a harcok során csak ez a trió fog küzdeni. Hozzátette, hogy a teljes játék jóval „szélesebb” lesz a karakterek tekintetében, és hogy a sztori meggyőző lesz, és talán kicsit zavaró lehet, hogy a semmiből elő fognak bukkanni (ez Nomura szerint akár már az elvárásainkhoz képest is szokatlannak fog tűnni), de bízik benne, hogy várjuk a további részleteket. Ezzel kb. arra utalt, hogy játsszunk a PlayStation 5-ön elérhető demóval.

Ha már szóba hoztuk a demót, Inoue szerint a Stranger of Paradise: Final Fantasy Originben valami eltérőt akartak csinálni, és ezért sokféle visszajelzést vár tőlünk. Biztos benne, hogy a Team Ninja a demó feedbackjére építve jelentősen javítani fog a végleges változat minőségén. Fujiwara pedig annyit mondott, hogy a sztorit csak felületesen érintik benne, de amint kibontakozik az, erősen meg fog csapni bennünket, majd ő is azt kérte, hogy várjuk a további híreket. A demóval kapcsolatos hibák miatt kinyújtották amúgy annak elérhetőségét: most már június 26-áig játszhatjuk. Fegyverek? Nyolc típus: kétkezes kard, tőr, bot, egykezes kard, balta, dárda, katana, és persze az öklök.

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 2022-ben startol el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, és Xbox One-on.

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu