Dying Light 2: Stay Human: főszerepben a „szörnyek” [VIDEO]

Nem kell megijedni, csak a Techland használ más kifejezést a hivatalos marketingjében.

 

Komolyan, a lengyel cég szörnyeknek nevezi a Dying Light 2: Stay Human zombijait. Jó, végülis azok, de azért mi nem nagyon szoktuk rájuk ezt a kifejezést alkalmazni… de ha a Techlandnek ez a terminológia az, ami tetszik, akkor lelkük rajta. Az egyik videóban bemutatták is a típusokat, így már nevük is van, persze biztos, hogy magyarul nem így fogjuk hívni őket.

A Revenant az, aminek tüskék állnak ki a hátából, a Demolisher köveket hajigál felénk, a Banshee gyorsan mozog és megkarmol minket, a Howler az, amit érdemes mihamarabb kiirtani, mivel ő erősítést hívhat, míg a Volatile az, ami lendületből lekever egy akkorát, ami nem biztos, hogy nekünk olyan jó hatású lesz. Meg azért van ott savköpő is, és bár az ő hányásukban nincsen répa, ők sem maradhatnak ki (már a Resident Evil első részeiben is volt ilyen típusú zombi, és az már több mint két évtizede volt).

Az új játékmenetes előzetesben pedig egy feszült túrát kapunk egy lerohant kórházban. Ebben több ellenféltípus is felbukkan, mint például a Sleeping Beauty, ami nem alszik és nem szépség. Aiden Caldwell és barátja több karszíjat akar innen megszerezni, mert így tudomást szerezhetnek arról, ha esetleg elkezdenek emberből zombivá fordulni. Ehhez azért lopakodásra is szükség lesz, és persze, hogy ezt is megtekinthetjük a videóban. Ha nem keltünk nagy zajt és nem leszünk feltűnőek, nem jutunk egyhamar zsákutcába.

A Dying Light 2: Stay Human (ha nem halasztják el 2022-re!) december hetedikén fog megjelenni majdnem mindenre, ugyanis csak a Nintendo Switch, iOS, Android hármas marad ki. Így a PlayStation 5, az Xbox Series duó, a PC, a PlayStation 4, illetve az Xbox One kapja meg a játékot, amiről a Techland többször is kihangsúlyozta, hogy minden tekintetben jobb lesz az első résznél…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu