Megan Fox véres és szexi a Till Death című kemény horror-thriller trailerében! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megan Fox szexi véráztatta fehérneműben küzd az életéért a Till Death című hátborzongató horror-thriller első trailerében.

 

Látszólag pedig olyan jól indult minden Megan számára, akinek karaktere a korábbi jelenetekben egy férfival smárolt. A barna hajú színésznő a vacsoránál is ragyogott egy vámpírvörös ruhában. Hozzá illő vörös ajkakat viselt, a haját pedig tökéletesen, lágy fürtökbe formázta. A mézeshetek nyilvánvalóan nem tartottak sokáig, mivel a későbbi jelenetek vérfürdőbe torkollnak…

A következő jelenetekben 35 éves színésznő hol iszonyúan rémülten, hol fenyegetően nézett ki különböző rémisztő helyzetekben a filmjéből készült új klipekben.

A háromgyermekes anyuka hátborzongatóan nézett ki, arcát vér fröccsent szét az egyik jelenetben, ahol úgy tűnt, hogy egy férfi társával verekszik.

Egyik kezében kést szorongatva, fehér szatén fehérneműben kuporgott a földön. Megan hihetetlenül szexi alakját mutatta meg a falatnyi apró fehérneműben, miközben csöpögött a vértől.

A következő jelenetben a hollywoodi színésznő pedig megrettenve nézett ki, ahogy az ágya lábánál ült, miközben mindent vér borít.

A Till Death című horror-thrillert mától vetítik az USA-ban, magyar forgalmazásról még nincs hír.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu