Itt a Ubisoft új Assassin’s Creed bejelentése: a cég mindent megváltoztat az Assassin’s Creed Infinity-vel!

Az Assassin’s Creed Infinity a Ubisoft stúdióinak együttműködésével jön létre és nem egyetlen játék lesz, hanem egy egész komplex live-service rendszer.

 

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette egy új Assassin’s Creed-játék létezését, melynek kódneve „Infinity”, miután a Bloomberg jelentése részletezte az új, online szolgáltatáson alapuló játékot. Bár a Ubisoft bejelentése nem sok fényt derít arra, hogy milyen formában fog megjelenni az új játék, a Bloomberg értesülései szerint a Fortnite-hoz vagy a GTA Online-hoz hasonló, állandóan fejlődő online játékról van szó.

Az Infinity a franchise 2007-es debütálása óta valószínűleg a legnagyobb változást jelenti a franchise történetében. Eddig a Ubisoft általában egy-két évente egyszer adott ki egy új, önálló Assassin’s Creed-játékot, amelyek mindegyike egyetlen helyszínre és időszakra koncentrált. A Bloomberg szerint azonban az Infinity több, egymással összefüggő helyszínt fog tartalmazni, amelyek másképp nézhetnek ki és másképp játszódhatnak, és ez a szám idővel bővülhet. Az új játék a hírek szerint még évekre van a megjelenéstől.

A cím a cég szerint változást jelent abban is, ahogyan a Ubisoft az Assassin’s Creed-játékokat fejleszti. Míg a korábbi címeket általában felváltva vezették a montreali és a québeci csapatok, az új játékot a két stúdió „együttműködő, stúdiókon átívelő struktúra” keretében fejlesztik. „Ahelyett, hogy továbbra is játékról játékra adnánk át a stafétabotot, mélyen hiszünk abban, hogy ez egy lehetőség a Ubisoft egyik legkedveltebb franchise-ának arra, hogy egy integráltabb és együttműködőbb módon fejlődjön, amely kevésbé a stúdiókra, és inkább a tehetségre és a vezetésre összpontosít, függetlenül attól, hogy hol vannak a Ubisofton belül” – írja a vállalat blogposztjában.

A cím fejlesztését állítólag befolyásolta a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádak nemrégiben felröppent hulláma, amely tavaly a Ubisoft vezető munkatársai ellen merült fel. Az alkalmazottak állítólag dühösek, hogy a visszaéléssel vádolt vezetők még mindig vezető beosztásban vannak a vállalaton belül. A Ubisoft szóvivője a Bloombergnek elmondta: „Minden olyan alkalmazott, akit vádak értek és továbbra is a Ubisoftnál marad, ügyét szigorúan felülvizsgálta egy harmadik fél, és vagy felmentették, vagy megfelelő fegyelmi intézkedéseken estek át”.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu