A Call of Duty Warzone folyamatosan tiltja a csalókat: 50,000 fiókot csak egy hét alatt!

Az Activision ismét bebizonyította, hogy kemény kézzel bánik a csalókkal, és megerősítette, hogy az elmúlt egy hét alatt több mint 50 000 fiókot tiltottak le a Call of Duty Warzone játékban, amit a Raven Software, a népszerű FPS-saga alapján készülő battle royale fejlesztői is megerősítettek.

A vállalat rámutat, hogy a kizárások hullámokban történtek, és „a visszaesőkre és még sok másra” irányultak. Ily módon és az adatok szerint már több mint 500 000 végleges kitiltás történt a Warzone-ban azóta, hogy a free-to-play 2020 márciusában megjelent. Néhány hónappal ezelőtt még 350 ezernél jártak.

Annak érdekében, hogy az élmény zavartalan és élvezetes maradjon minden játékos számára, a kezdetektől fogva bizonyítottak a csalások elleni küzdelemben, mint például az aimbotok vagy bármilyen más, harmadik féltől származó szoftverek, amelyeket a játékadatok manipulálására és a harcban való előnyszerzésre használnak. Ennek ellenére vannak olyan felhasználók, akik továbbra is így „szórakoznak”, tudván, hogy az Activision azonnal kitiltja őket, amint felfedezik őket.

Sőt, az Activision nyilvánosan is kimutatta a csalók által generált kellemetlenségeket, akik a VGC-nek adott nyilatkozataiban Amos Hodge, a játék kreatív igazgatója szájából „tönkreteszik a legjobb munkánkat”. Ennek ellenére több mint 100 millió játékos ismerte meg a Warzone-t, amely folyamatosan új tartalmakkal és lehetőségekkel bővül. És kevesebb csalással.

Forrás: Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu