Menu

Váratlanul két játék is next-gen patchet kapott! [VIDEO]

Az egyikük esetében a fejlesztők legalább egy sajtóközleménnyel is megtolták a next-gen, PlayStation 5 és Xbox Series patchet.

 

Kezdjük inkább azzal, ahol a fejlesztő (Eidos Montreal) teljesen csendben tuningolt fel. A Shadow of the Tomb Raider még 2018 őszén jelent meg, és ez volt az eredettörténettel foglalkozó reboot-trilógia utolsó felvonása. Erről a Square Enix egyetlen betűt nem említett, hogy hékás, itt a next-gen, PlayStation 5, Xbox Series frissítés, de a ResetEra fórumon legalább valaki megosztotta a világgal, hogy bár nem sokan kérhették a patchet, de mégis itt van.

A 2.01-es patch PlayStation 5-ön támogatja a 4K felbontást, mégpedig magas frame rate-tel, ha a High-Resolution (nagy felbontású) módot választjuk. És az Xbox Series X? Nos, az Xbox/Microsoft Store-on felbukkant az Xbox Series-re optimalizált (Optimized for Xbox Series S|X) jelző. A lenti videóban láthatjuk is, hogy a PlayStation 5-ön bekapcsolt HDR mellett 4K felbontáson, 60 FPS-sel fut Lara kalandja.

A másik játék még ennél is régebbi: a Sniper Elite 4-et a Rebellion 2017 februárjában adta ki, de a stúdió ennek ellenére megkínálta egy next-gen frissítéssel, sőt, hivatalosan le is írta, hogy mire számíthatunk, ha az új PlayStationön vagy Xboxon futtatjuk a mesterlövészkedést: akár 4K felbontást is kaphatunk a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en (az Xbox Series S ennyit azért nem tud!), másodpercenként hatvan képkockával, és a töltési időket is erősen megnyesték, így a Rebellion szerint ez a legjobb Sniper Elite 4-es élmény.

A mesterlövészkedés nem nézett ki ennél szebben. A megnövelt frame rate finom játékmenetet eredményez, így még jobb találatokat hozhatunk össze, és ugye utána láthatjuk, hogy célpontunk teste miként nyeli be a töltényt a jó öreg kill camon keresztül. És éles lesz a töltényen kívül a látvány is. Ebből egy hivatalos videó is érkezett.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu