Az Xbox-hűtő után itt az Xbox-bőrönd is

Az Xbox Series X után most egy, az Xbox Series S-re hasonlító termék látott napvilágot.

 

A July (itt nem a július angol nevére gondolunk, hanem ez egy bőröndgyártó cég neve…) összeállt az Xbox ausztrál és új-zélandi ágazatával, hogy megtervezzenek egy olyan különleges bőröndöt, ami a tavaly novemberben megjelent Xbox Series S konzolra hasonlít, és az oldalán még a ventillátor is ott van, úgyhogy kinézetre abszolút mondhatjuk, hogy jeles. Ezt meg is lehet nyerni.

De mivel ez a világ másik végére vonatkozó nyereményjáték, nem sok esélyünk lenne megnyerni, és valószínűleg a postaköltség, vámköltség (ÁFA…) miatt akár egy testrészünket is el kellene adni, hogy egyáltalán átvehessük a postán a bőröndöt, ami persze nem üresen érkezne, hiszen a Microsoft belepakolna egy Xbox Series S-t, és még egy kontroller is a pakk része volna.

Persze néhány ausztrál influenszernek is esett egy-egy bőrönd, mégpedig azért, hogy így hirdessék a Microsoft Flight Simulator Xbox Series portjának megjelenését (július 27-én jött ki, és eközben a PC-seknek egy nagy teljesítménypatch is kigurult, utóbbiról írtunk már részletesebben is).

És ez nem is az első alkalom, hogy a redmondi cég a konzoljának kinézetére építve hoz létre repicuccokat: az Xbox Series X-et a bemutatása után szinte azonnal hűtőgépnek nevezte a sajtó, és a Microsoft erre konkrétan létre is hozta a teljes méretű Xbox Series X hűtőt, de persze itt is csak az internetes influenszerek kaptak a jóból. A hűtő ajtajának kinyitására a konzol boot zenéje is felcsendül, így a „zöldek” ebben az értelemben oda is tették magukat. Voltak aztán minihűtők is: itt az Xbox Dwayne „The Rock” Johnsonnal állt össze, hogy a színész energiaitalát hirdesse.

Itt azért ki kell emelni, hogy az Xbox hűtő a Microsoft és a Bethesda E3-as előadásának utolsó bejelentése volt. Ez nem hülyeség: a nagy érdeklődésre való tekintettel elkezdik értékesíteni az Xbox Series X hűtőket! Az Xbox Series S bőrönd viszont még várat magára.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu